01-03-2015 DÜNYA

Sevemediğimiz çocuklarımızı mutlaka bizden koparırlar

Gazeteci Seyfi Alp'in "Gençlik ve İletişim Araçları" konulu seminerinde gençlerin en büyük ihtiyacının anne babalarından daha fazla sevgi ve ilgi görmek olduğu belirtildi

Sevemediğimiz çocuklarımızı mutlaka bizden koparırlar

Almanya'da 1990 senesinden buyana ulusal gazetelerde muhabir, redaktör ve istihbarat şefi olarak çalışan gazeteci Seyfi Alp, Frankfurt yakınlarındaki Neu İsenburg kasabasında "Gençlik ve İletişim Araçları" konulu bir seminer verdi. Seminere anne, baba ve gençlerden oluşan yaklaşık 40 kişi katıldı. 45'şer dakikalık iki ayrı bölümden oluşan seminerin ikinci bölümünde dinleyiciler de konuyla ilgili düşünce ve önerilerini paylaştılar.

"ÇOCUĞUMUZU BİZDEN KOPARIRLAR"

Seminerin ikinci bölümünde söz alan Fuat Kaldırım adlı bir dinleyici, "Anne babalar olarak bizler bilhassa kız çocuklarımıza gerekli sevgiyi göstermez isek, bu sevgiyi onlara gösteren birileri çıkar ve çocuklarımızı bizden koparırlar" dedi. Neu İsenburg Selimiye Camii Derneği lokalindeki seminerde gençlerin interneti bilinçli kullanması, anadilin yetersizliğini giderme yolları ve aile içi iletişim konuları örneklerle anlatıldı. 
Dernek başkanı Salih Özkan seminerlerin süreceğini kaydetti. NEU İSENBURG

Frankfurt kenti yakınlarındaki Neu İsenburg kasabasındaki seminere konuşmacı olarak katılan gazeteci Seyfi Alp velileri ve gençleri aydınlattı.


Bu haber 2402 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER DÜNYA HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri