19-04-2019 SPOR

Yılmaz ve Ergeldi 2019 Dünya Şampiyonluğu İçin Mücadele Edecekler.

Ceren Yılmaz ve Eda Ergeldi 2019 Dünya Şampiyonasına katılabilmek için 19 -21 Nisan da Bitlis Tatvan da Milli takım seçmesine katılacaklar.

Yılmaz ve Ergeldi 2019 Dünya Şampiyonluğu İçin Mücadele Edecekler.

 

Bolu’nun Mengen ilçesinde 2 Dünya Şampiyonluğu alarak tarih yazan Antrenör Ertan Akdoğan ve sporcuları Ceren Yılmaz ve Eda Ergeldi 2019 Dünya Şampiyonasına katılabilmek için 19 -21 Nisan da Bitlis Tatvan da Milli takım seçmesine katılacaklar.

2018 yılında Bolu’da Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a Dünya şampiyonluk sözü veren Muaythai Milli takim Antrenörü Ertan Akdoğan ve Ceren Yılmaz verdikleri sözü tutarak, geçtiğimiz ay Bolu’ya gelen Cumhurbaşkanının yanına giderek, 2018 yılı dünya şampiyonluklarını kendilerine armağan ettiklerini söylediler. Hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra günün anısına Antrenör Ertan Akdoğan ve Dünya şampiyonu sporcu Ceren Yılmaz’ın Muay thai milli takım eşofmanlarına Cumhurbaşkanı imza atarak teşekkürlerini sundu ve 2019 yılında da tekrar dünya şampiyonluğu beklediğini ifade etti.

Çalışmalarını Mengen Belediyespor Muaythai spor salonunda sürdüren milli takım antrenörü Ertan Akdoğan; “Bu iki yürekli kızımız ile evet beraber koştuk, beraber terledik, beraber emek sarf ettik. Gece gündüz demeden çalıştık, hazırlandık. İnşallah Rabbim Muaffak edip karşılığını verecektir. Her zamanki gibi bizler inandık. Bizlere inanın ve dua edin, destek olun, bizler yine büyük bir hikaye yazmak için 2019 Dünya şampiyonasına katılabilmek mücadele edeceğiz. Seçmeleri geçip Türkiye’mizi, ilimizi, ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.”diye ifade etti.

 


Bu haber 1624 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri