20-04-2019 KÜLTÜR_SANAT

Yazar Suna Yıldız Erbay Kitaplarını İmzalayacak

Şu ana kadar 4 kitap çıkaran Yazar Suna Yıldız Erbay’ın konusu aşk ve dram olan “Kaderimin Çıkmazı” adlı ilk kitabı ile “Kalyonda Aşk Ölüm mü Ne Çare?” adlı 4. Kitabının imza günü Bolu Soylu Otel’de gerçekleşecek.

Yazar Suna Yıldız Erbay Kitaplarını İmzalayacak

 

Şu ana kadar 4 kitap çıkaran, konusu aşk ve dram olan “Kaderimin Çıkmazı” adlı ilk kitabı da Almancaya çevrilmiş olan ve 5. Kitabı da Eylül ayında çıkacak olan  Yazar Suna Yıldız Erbay “Kaderimin Çıkmazı” adlı ilk kitabı ile “Kalyonda Aşk Ölüm mü Ne Çare?” adlı 4. Kitabının imza günü Bolu Soylu Otel’de gerçekleşecek.

Beynindeki birikimleri 2017 yılından beri kaleme alan Yazar Suna Yıldız Erbay “Kalyonda Aşk Ölüm mü Ne Çare?” adlı 4. Kitabı ve Almancaya çevrilmiş, seneye İngilizce çevirisiyle de çıkacak olan “Kaderimin Çıkmazı” adlı ilk kitaplarının imza günü 05 Mayıs 2019 Pazar günü Bolu Soylu Otelde yapılacak.

“O Notları Birleştirmem 6 ay sürdü.”

Almanya’nın Frakfurt kentinde de yaşamış olan Yazar Suna Yıldız Erbay “Gezi Maceraları” adlı kitabı ile ilgili açıklamasında; “Kızımın 9 yaşından beri her sene gittiğim Sinop’tan Akdeniz illerine, Kıbrıs ve diğer yurt dışı gezilerimde fotoğraflar çekip, notlar almıştım. O notları birleştirmem benim 6 ay sürdü. “Gezi Maceraları” adlı kitabımda Kıbrıs’a dair gezi maceraları çıktı. Bu kitabımda ayrıca Kıbrıs’ı 26 mısralık şiirimle tanıttım. 07 Mayısta Kıbrıs seyahatim olacak. Kıbrıs Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığına gidiyorum. Kitabımı oraya takdim edeceğim. Aynı zamanda Temmuz ayında Balıkesir, Ayvalık Belediyesi Halk Eğitim bana kitap koymam için bir yer tahsis etti, oraya da kitaplarımdan bırakacağım. Onların çok aktif çalışmaları var ve benimde bir katkım olsun istedim.”diye belirtti.

‘Sevdim Seni Be Adam’ Kitabım Bir Belediye Reisinin Hayatını İçeriyor.

 ‘Aşk Ölüm mü Ne Çare?’ adlı 4. Kitabında bir politikacının aşkını ve hayatını anlattığını belirten Erbay; “Kitabımdaki hanım yaşamındaki her şeylerden usanmış, siyah elbisesini, kederini, her şeyini çıkartıp, bütün maziyi unutarak, Kapadokya’ya gidiyor. Kitabımdaki beyefendi de emekli milletvekili, öncesinde öğretmen ve o da Kapadokya’ya gidiyor. Kapadokya’da bunların aşk maceralarıyla devam ediyor. Bir diğer kitabımda ‘Sevdim Seni Be Adam’ isimli bir belediye reisinin hayatını işlediğim kitabım. Bu kitapta Eylül ayında çıkıyor. ‘Kaderimin Çıkmazı’ adlı kitabımın konusu ise Erzincan Tercan’da geçiyor. Konusu ise orduevinde bir teğmen, aşk ve dram.. Ayrıca 100 tane şiirlerim var. Bu son kitabıma 30 tane şiirde koydum. 05 Mayısta Soylu Otel’deki imza günümde oradaki sanatçılar Hakan Topuz ve Tuğrul Mintaş canlı müzik eşliğinde kitaplarımdaki şiirlerimi de okuyacaklar. İmza günüme tüm halkımızı davet ediyorum.”diye ifade etti.  Haber: Fatma Marmara

 

 

 

 


Bu haber 1519 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri