21-03-2019 GÜNDEM

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında TSM Konseri İcra Edildi

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında TSM Konseri İcra Edildi

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında TSM Konseri İcra Edildi

18 - 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında, Bolu İzzet Baysal Huzurevinde TSM konseri icra edildi.

Resmi kurum temsilcilerinden oluşan komisyon tarafından planlanan program çerçevesinde; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak organize edilen, 18 - 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında, 19 Mart 2019 salı günü saat 20.00'de Bolu İzzet Baysal Huzurevinde TSM konseri düzenlenmiştir..

Konser, Şef Ayşegül İltir yönetimindeki Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı (BKTV) Türk Sanat Müziği Korosu tarafından icra edilmiştir.

Konsere, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Semra Baykır, Şube Müdür Vekili Zekiye Tütüncü Aydın, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Şerife Koçyiğit, BKTV Genel Sekreteri Mustafa Namdar ve resmi kurum temsilcileri katılmıştır.

Bolu İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Semra Baykır bilgi paylaşımında; “Huzurevinde yaşayan büyüklerimize yalnız olmadıklarını hissettirmek, onlara hoş bir seda bırakmak ve güzel bir akşam yaşatmak amacıyla konser düzenleme önerim komisyon üyesi arkadaşlarım tarafından uygun bulunarak, programa alındı. Akabinde konser organizasyonunu gerçekleştirdik. BKTV Korosu tarafından verilen güzel konserde, Huzurevi sakinlerimiz hoşça vakit geçirerek, gönüllerince eğlendi. Onların memnuniyeti bizleri ziyadesiyle memnun etti.” diye belirtti.

 


Bu haber 880 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri