26-04-2019 KÜLTÜR_SANAT

Yasemin Külahlıoğlu’nun “Gölge” Adlı Sergisi Açıldı

Resim Öğretmeni Yasemin Külahlıoğlu’nun “Gölge” Adlı kişisel resim sergisi açıldı.

Yasemin Külahlıoğlu’nun “Gölge” Adlı Sergisi Açıldı

 

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Kurs Merkezi Resim Öğretmeni Yasemin Külahlıoğlu “Gölge” Resim Sergisi 25 Nisan 2019 Perşembe günü saat: 17.30’da açıldı.

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde açılan “Gölge” Resim Sergisine Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Özcan, Bolu İzzet Baysal Halk Eğitim ve ASO Müdürü Kenan Öztürk, Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Müdürü Tahsin Arslan öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Sergi açılış konuşmasını yapan Yasemin Külahlıoğlu; “Aslında bu yüksek lisans bitirme tezimin sergisi. Freud’un Tekinsizliği bağlamında yaptığım çalışmalar. Sergimde 25 eserime yer verdim. Freud’un ‘Tekinsizliği’, görünmeyenin görünür kılınması durumları, halleri, korkular ve kabuslar, bireysel ya da bilinçaltını işledim. Farklı tekniklerde de çalışmalarım var fakat içeride göreceğiniz eserler sadece tuval üzerine yapılmış eserlerdir. Bu 3. kişisel sergim. Bundan sonrada devamı gelecek. Yeni eserler üzerinde çalışmalarıma da devam ediyorum. Çalışmalarıma yine bu bağlam üzerinden yani ‘Tekinsizlik’ olarak ama konuyu genişleterek devam ediyorum.”diye ifade etti. Haber: Fatma Marmara

 


Bu haber 1877 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri