21-10-2019 GÜNDEM

Vali Ümit’ten Muhtar Derneklerini Ziyaret

Bolu Valisi Ahmet Ümit, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Bolu’da bulunan muhtar derneklerini ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

Vali Ümit’ten Muhtar Derneklerini Ziyaret

 

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Muhtarlar Derneğini, Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneğini ve Bolu Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Bolu Valiliği bilgi paylaşı; “Dernek ziyaretlerinde Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu ve Bolu Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan ve derneğe üye muhtarlar tarafından karşılanan Vali Ümit, buralarda yaptığı konuşmasında muhtarlık müessesinin ve muhtar derneklerinin önemine değinerek muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi..

Ziyaretlerde Vali Ümit, muhtarlar ile birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar gününü kutladı.

Muhtarlar Derneklerini ziyaretinde muhtarlara kendisine iletmek istedikleri bir husus olup olmadığını soran Vali Ümit, sorunlarını ve sıkıntılarını aktaran muhtarlaraçözüm noktasında imkânlar doğrultusunda yardımcı olunacağını belirtti.” 

 


Bu haber 894 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri