02-04-2019 KÜLTÜR_SANAT

“SUİT” Bolu’da Sahnelenecek

“SUİT- Düğün Dündü, Bugün Bugün” adlı komedi oyunu Bolu’da sahnelenecek.

“SUİT” Bolu’da Sahnelenecek

 

 

Bolu Bölge Tiyatrosu ve Tiyatral Kafe'nin organizasyonunda, tanınmış oyuncuların yer aldığı “SUİT- Düğün Dündü, Bugün Bugün” adlı 2 perdelik komedi oyunu, 26 Nisan Cumartesi saat 20.00’de, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Gösteri salonunda tiyatro severlerle buluşacak.

Robin Hawdon’un yazdığı, Eyüp Emre Uçaray’ın yönettiği “SUİT- Düğün Dündü, Bugün Bugün” adlı oyununu, Ümit Kantarcılar, Begüm Öner, Ceyhun Fersoy, Melis Kaygılaroğlu, Canan Atalay sahneleyecek.

Aziz Caner İnan’ın yardımcı yönetmenliğini üstlendiği, dekor tasarımını Tolga Güleryüz, dekor uygulamayı Murat Yılmaz’ın yaptığı oyunda, kostümü Gülcan İnce, yapım Jest Tiyatro, reji asistanı Meltem Coşkun sağlıyor.

Bir otelin süit odası, yeni bir hayata adım atmak üzere evlilik törenine hazırlanan genç bir çift, hazırlıkları takip eden yakın dostları ve hayatlarına bir anda giren beklenmedik misafirler ile olayların yaşandığı oyunda, “Evlenmek için seçtiğiniz kişi doğru insan değilse ne olur? Peki ya “Doğru insan” tam düğünden önce karşınıza çıkarsa? soruları oyunu, eğlenceli bir dolantının ortasına sürüklüyor.


Bu haber 1087 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri