15-08-2019 GÜNDEM

Rekor Kurban Bağışı İçin Bolu Halkına Teşekkür Etti

Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir 'Kurban Bağışı' kampanyasının büyük destek gördüğünü belirterek Bolu halkına teşekkür etti.

Rekor Kurban Bağışı İçin Bolu Halkına Teşekkür Etti

Bolu Halkı Bolu Belediyesinin başlattığı “Kurban Bağışı” kampanyasına büyük destek verdi. Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir, başlatılan kampanyaya Bolu halkının geçtiğimiz yıllara oranla 4 katı destek verdiğini açıkladı.

“Allah Razı Olsun”

Konuya ilgili açıklama yapan Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir; "Kurban bağışında Bolu Belediyesi bu sene rekor kırmıştır. Bolu Halkından Allah razı olsun. Bolu halkı T.C. Bolu Belediyesi'ne güvenini ortaya koymuştur.”diye belirtti.

Özdemir; " Geçtiğimiz yıl Bolu Belediyesi’ne 42 adet kurban bağışı olmuş. Bu sene biz henüz yeni olmamız ve detaylı bir çalışma yapamamıza rağmen Bolu halkı T.C. Bolu Belediyesi’ne güvenini ortaya koyarak 178 adet kurban bağışı yapmıştır. Sadece kurban bağışından değil, kurban payı ve kurban derisin anlamında da yine çok başarılı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu nedenle bütün Bolu halkına bizlere güvenlerini sürdürdükleri için teşekkür etmek istiyorum. Onlardan Allah razı olsun.”diye belirtti.

“Bağışlar Gerçek İhtiyaç Sahiplerine Ulaşacaktır.”

Yapılan yardımların gerçek sahiplerine ulaşacağının altını çizen Özdemir; “Güvene dayanarak yapılan bu bağışlar gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır. Biz aşevimizde bundan önceki yıllarda haftada bir bazen iki öğün şeklinde et yemeği çıkartıyorduk. Ama şimdi bu rekor bağışlarla birlikte biz inşallah önümüzdeki yıl içerisinde haftada iki beklide üç öğün et yemeği çıkarabileceğiz. Ben bu nedenle tüm Bolu halkına teşekkür etmek istiyorum. Allah razı olsun. Bize güvendikleri ve bağışta bulundukları için teşekkür ediyorum.”diye ifade etti.

“Emeği Geçen Arkadaşlarımıza Teşekkür Ediyorum.”

Bayram boyunca görevi başında olan personelleri de unutmayan Özdemir, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz başta olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Çünkü onlar herkes tatil yaparken görevlerinin başındalardı. Onları kutluyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye ifade etti.  

 

 

 

 

 

 


Bu haber 942 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri