27-01-2015 SPOR

Ramazan Delifer, Mesut Özil'in yolunda

TSV Heusenstamm takımında forma giyen 15 yaşındaki Ramazan Delifer, ikinci bir Mesut Özil olabilmek için gece gündüz çalışıyor

Ramazan Delifer, Mesut Özil'in yolunda

Kahramanmaraşlı Delifer ailesinin 15 yaşındaki oğlu Ramazan Delifer, Alman sisteminin yetiştirdiği ikinci bir Mesut Özil olabilmek için gece gündüz çalışıyor. TSV Heusenstamm takımında orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan Ramazan Delifer, Offenbach liglerinin en yetenekli ismi olarak gösteriliyor.

Bugüne kadar forma giydiği takımlarda sürekli kendisinden bir veya iki yaş büyüklerin yer aldığı kadrolarda sahaya çıkan Ramazan Delifer, "Büyük hedeflerim var. Bu konuda bana büyük destek veren dayım Nuri Delifer, babam Şaban Delifer ve anneme çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yeneğiyle yakından ilgilenen ve eski bir futbolcu olan Nuri Delifer, "Bugüne kadar çok yetenekli futbolcu gördüm. Ancak Ramazan gibisi az gelir. Büyük aksilikler olmaz ise bir iki sene içinde bütün Almanya adını duyacak" dedi.

Ramazan'ın babası Şaban Delifer, oğlunun Alman antrenörler tarafından beğenilmesinden büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. 

Seyfi ALP / OFFENBACH

Futboluyla büyüleyen Ramazan Delifer ikinci bir Mesut Özil olabilmek için tatilde de antrenmanlarını aksatmıyor. 


Bu haber 2916 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri