24-10-2019 GÜNDEM

PTT 179’uncu Yılını Kutluyor

PTT Bolu Başmüdürü Şahin Abak ve kurum çalışanları, PTT'nin 179’uncu kuruluş yıldönümü münasebeti ile Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ettiler. Vali Ümit, PTT'nin ülkemizin en köklü kuruluşlarından biri olduğunu ifade ederek, kurumun 179’uncu yılını kutladı.

PTT 179’uncu Yılını Kutluyor

Bolu Valiliğinden edinilen bilgide; “Ziyarette PTT Bolu BaşmüdürüAbak, Vali Ümit’e179’uncu yıl kutlamaları anısına kurum tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Dünya Posta Günü dolayısıyla hazırlanan pul portföyü ile Damga ve Mühür kataloğu hediye etti.

Kendilerini bu anlamlı günde kabul ettiği için Sayın Valimiz AhmetÜmit’e teşekkür eden PTT Bolu Başmüdürü Şahin Abak, kurum ile ilgili bilgiler vererek yapılan, yapılması planlanan çalışmalar ve projeleri aktardı. PTT’nin yeni projeleri olan elektronik kargo sistemi kargomat ve drone ile teslimat konularında bilgiler veren PTT Bolu Başmüdürü Şahin Abak, Bolu genelinde de 8 merkez, 9 şube ve 4 acente olmak üzere 21 işyerinde 142 personelle hizmet verdiklerini ifade etti.

Devletlerin kurumları ile büyük olduğunu ifade eden Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Kurumlar ne kadar büyükse devlette o kadar büyük ve geniştir. Bizim de hem devlet olarak hem de kurumsal olarak birçok kurumlarımız dünya üzerindeki birçok devletten daha tecrübeli, kıdemli ve kadîm bir tarihe sahiptir. Bunların en önemlilerinden bir tanesi de PTT’dir. PTT bugün üstlenmiş olduğu misyonla birçok alanda, yakında veya uzakta, olunan ya da olunmayan yerde, daha doğrusu insanların istemediği ve birçoklarının beğenmediği her yerde devlet adına, millet adına, olabilmek için kurulmuş ve kuruluşunu halen daha her geçen gün geliştiren çok mümtaz kurumlarımızdan bir tanesidir. Bu güzide kuruluşumuzun dağıtımcısından Genel Müdür’e kadar her kademesinde çalışanlarının 179’ncu kuruluş yıldönümünü iftiharla kutluyorum. Sizlere de ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ediyor, böyle önemli bir kuruluşta çalışıyor olmanızdan dolayısıyla sizleri de tebrik ediyorum. Hepinize sağlık ve afiyet diliyorum” dedi.”diye belirtildi.


Bu haber 887 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri