24-03-2018 KÜLTÜR_SANAT

“Bu Gün Git Yarın Gel” Tiyatro Oyunu

Bolu’da sahne alan “Bu Gün Git Yarın Gel” adlı tiyatro oyunu cumartesi günü de ikinci kez seyirciyle buluşacak.

“Bu Gün Git Yarın Gel” Tiyatro Oyunu

“27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü” etkinliği kapsamında 23 Mart Cuma günü Saat 20.00 Bolu İl Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda sahne alan, “Bu Gün Git Yarın Gel” adlı oyun 24 Mart Cumartesi günü Saat 20.00’de ikinci kez sanatseverlerle buluşacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla, Bolu Bölge Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen Onur Yamak’ın yönetmenliğini yaptığı “Bu Gün Git Yarın Gel”; Namuslu ve dürüst bir memur olan Şefik Şaşmaz, 'yoğun iş temposu' nedeniyle mesaisini bir dinlenme tesisinde geçiren bölge müdürüne, eksik bir imzayı attırmak için bu tesise gider. Fakat içeri bir türlü alınmaz. Oysa imzayı attırmayı kafasına koymuştur. Tesiste kalan diğer konukların da bu durumun içine karışmasıyla komik ve tuhaf olaylar geliştiği 2 perdelik komedi oyununun yazarı; Valantin Katayyev.

Oyun sonrası konuşma yapan Yönetmen Onur yamak; “ Oyunu dört yıl önce oynamıştık. Şimdi farklı bir yorumla bir kez daha oynadık. Tecrübeli bir ekiple oynadık. Seyircimizin keyif aldığını düşünüyorum. Yarında tekrar aynı oyunla seyircinin karşısına çıkacağız. Haftaya yine cumartesi ve Pazar günü “Kütüphane Haftası” kapsamında Reşat Nuri Gültekin’in yazdığı “Yaprak Dökümü” adlı oyunu farklı bir yorumla, tiyatro mantığıyla oynayacağız. Oyunlarımız devam edecek. Sanatseverlerimizi bekleriz.”diye belirtti.


Bu haber 1152 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri