21-04-2017 KÜLTÜR_SANAT

Nisan Okulları Resim Sergisi Açıldı

Özel Bolu Nisan Okulları 23 Nisan etkinlikleri kapsamında ki Resim Sergisi Bolu Highway AVM Art Galeri’de açıldı.

Nisan Okulları Resim Sergisi Açıldı

 

21 Nisan 2017 Saat 18.00’de açılan Resim Sergisine, Okul Kurucusu Serkan Ulutaş, Genel Müdür Zafer Bacıoğlu, Şirket Yönetiminden Uğur Sarıkaya, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve sanatseverler katıldı.

Resim Sergisi açılışında konuşma yapan Sağlık Meslek Lisesinin Müdür Yardımcısı ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Volkan Yıldırım: “ Bir toplumu pekiştiren elbette ki eğitimdir. Eğitimin bir parçası da şüphesiz ki sanattır. Sanatı ve sosyal etkinlikleri en iyi şekilde önemsememiz gerekir. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “ Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından birisi kopmuş demektir.” Biz kendimizi sanatla ( resim, müzik, edebiyat, mimari, heykel) daha iyi ifade ederiz. Bu da bizim özgüvenimizi oluşturur, toplumu ve ulusları kaynaştırır. Bizler Özel Bolu Nisan Okulları olarak eğitimin yanı sıra sanatı ve sosyal etkinlikleri de çok önemsiyoruz. Sizlerinde desteği ile öğrencilerimiz bu faaliyetlerini daha da gelişecektir.”diye belirtti.

21-28 Nisan tarihleri arası açık kalacak olan Resim Sergisinden hariç, Özel Bolu Nisan Okulları 23 Nisan etkinlikleri kapsamında ki TSM Korosu, Çocuk Şarkıları Korosu, Keman Orkestrası, Melodika Gitar, Halk Oyunları Gösterisi, Latin Dansları, Jimnastik gösterisi ve Ront Gösterisi de 23 Nisan 2017 Pazar günü Highway AVM’de gerçekleşecek. Haber: Fatma Marmara


Bu haber 975 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri