14-03-2019 KÜLTÜR_SANAT

“Minik Eller Büyük Emekler” Sergisi Açıldı

Bolu Atatürk İlkokulu öğrencilerinin “Minik Eller Büyük Emekler” Sergisi açıldı.

“Minik Eller Büyük Emekler” Sergisi Açıldı

 

Bolu Atatürk İlkokulu Okulu 1. Ve 2. sınıf öğrencilerinin velileri ve öğretmenlerle birlikte, ahşap atıkları değerlendirerek yapmış oldukları çalışmaların sergisi Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde 13 Mart 2019 Çarşamba günü saat 10.30’da açıldı.

“Minik Eller Büyük Emekler” Sergisinin açılışına Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Kunuk, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Recep Nuri Kaçmaz ve Levent Şener, okul ve kurum müdürleri, daire amirleri, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Yoğun katılımın olduğu serginin açılışında selamlama yaparak konuşmasına başlayan Bolu Atatürk İlkokulu Okulu Müdürü Fuat Bayramoğlu; “Hepinize sergimize geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Eğitim olarak veliler ve öğrencilere imkan verildiğinde, ahşap atıklardan 125 nefis eser ortaya çıktı. Atık kavramı artık bütün dünyanın önemsediği bir kavram olarak yerini aldı. Bizler okulumuzda da atık adına, eğitimi ve davranışları rehber edindik.”diye ifade etti.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen konuşmasında; “Sizleri tebrik ederim. Büyük bir başarıya imza atmışsınız. Atıkların değerlendirilmesinde Belediyemiz, Valiliğimiz çok ciddi hamleler yapıyor. Okullarda da bunu görüyor ve gelecek adına seviniyoruz” diye belirti.

Müdür Yardımcısı Fatih Bölükbaş ile öğretmenler Yusuf Akdeniz, Talat Çetin, Sinan Baş, Sibel Özkan, Filiz Meç, Vicdan Yüksel veliler ve öğrencilerin görev aldığı projenin sergisinin açılış töreni ardından sergi gelenlerin ziyaretine sunuldu.

 

 

 

 


Bu haber 1253 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri