19-03-2019 GÜNDEM

Mengen’de Çanakkale Zaferi’nin Yıl Dönümü Töreni

Bolu- Mengen’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıl dönümde tören düzenlendi.

Mengen’de Çanakkale Zaferi’nin Yıl Dönümü Töreni

Mengen Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunma ile başlayan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıl dönümde töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda devam etti.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıl dönümü törenine; Kaymakam Hasan Günaydın, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri gazi, gazi ve şehit aileleri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda devam eden program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Programda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitleri ile ilgili şiirler okundu ve oratoryo gösterimi yapıldı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri kapsamında yapılan okullar arası resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi.


Bu haber 956 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri