28-04-2017 GÖYNÜK

‘Mehmedim’ Şehit Türküsünün Klibi Çekildi

Bolu – Göynük’lü Sanatçı Erkan Bekmez’in söz ve bestesi kendisine ait olan ve kendi yorumuyla seslendirdiği ‘Mehmedim’ adlı Şehit Türküsünün klibi çekildi.

‘Mehmedim’ Şehit Türküsünün Klibi Çekildi

 

Sanatçının kendi yorumuyla seslendirdiği ‘Mehmedim’ Türküsünün çekimleri, Şehit Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya’nın memleketi olan Göynük’te ve Bolu’da Medyalog Yapım tarafından çekildi.

Bu klibin kendisi için çok özel olduğunu belirten Sanatçı Erkan Bekmez: “ Biliyorsunuz Şehidimiz Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya Göynüklü. 30 sene benzinliğimizde babasıyla beraberdik. Ziya elimizde büyüdü. Çok sevdiğim mert bir delikanlıydı. Beni çok etkiledi. Bu yüzden Ziya Sarpkaya’nın ezasına gidip gelirken, o anki ruh durumumla, ‘ Mehmedim’ Türküsünü o bir hafta içinde her gün bir kıta olarak yazdım. Bütün şehitleri kapsayan bu türkümün klibini, her zamanki gibi bir Bolulu olarak da memleketimde çekmek istedim. Klibimin çekimlerini gerçekleştiren Medyalog Yapımdan Yönetmenimiz Mert Minisker Bey ve Yardımcı Yönetmenimiz Ozan Albayrak Bey ile tüm ekibine, ekibimize, sponsorumuz iş adamı Sinan Aydın Bey’e  çok teşekkür ediyorum.” diye ifade etti.

‘Mehmedim’ Şehit Türküsünün klip Yönetmeni Mert Minisker: “Erkan Bey Bolu'muzun değerli bir sanatçısı. Günümüzde görsel dünya çok geliştiği için sanatçılar eserlerini kliple süslemek durumunda kalıyorlar. Bolu sanatçısı Erkan Bey, Bolu’yu her anlamda öne çıkartmaya çalışıyor. Önceki kliplerinde de öyle. Memleketine olan sevdasını kendi yaptığı işlerde de şu anda gündemde olan şarkıyla da gösteriyor. Bizde Boluluyuz ve bizim amacımızda zaten ‘Tabiatın Kalbi’ olan Bolu’yu görselliğiyle, her yönüyle bir adım daha öne çıkartmak. Bir kademe daha nereye taşıyabilirsek, taşıdığımız yere kadar götürmek. Bolu firması olan Medyalog Yapım olarak daha öncede böyle klipler çektik ve yine İstanbul, Ankara’da da biz birçok farklı şeylere imza attık. Ama tabi kendi içimizden çıkan bir sanatçının klibini çekmek ayrıca bize daha fazla onur ve gurur veriyor. Bizde Medyalog Yapım olarak elimizden geldiğince Erkan Bey’in klibinde kendisine yardımcı olmaya çalıştık. İnşallah güzel bir eser ortaya çıkar. Vatandaşlarımızda bu klipe ve esere sahip çıksın diyoruz. Bu anlamda hem Bolu’ya memleketine verdiği değerden dolayı hem de şehitlerimize verdiği değerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.” diye belirtti.  Haber: Fatma Marmara


Bu haber 4772 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÖYNÜK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri