03-10-2016 GÖYNÜK

Hanedan Butik Otel Açıldı

İşletmecileri Metin Ölmez ile eşi İlknur Ölmez’in birlikte projelendirdikleri Tipik Göynük Evi butik otele dönüştürüldü.

Hanedan Butik Otel Açıldı

Haber: Fatma Marmara

Bolu’nun doğal güzelliklerini üzerinde barındıran, zengin kültürü, tarihi dokuları ve konaklarıyla her mevsim turistleri kendine çeken Göynük İlçesinde yine kullanılan ahşap dekorları ile Osmanlı Mimarisine sahip bu konaklardan biri “Hanedan Butik Otel” olarak hizmet vermeye başladı.

Butik Otel İşletmecisi İlknur Ölmez: “Hem kültürümüzü yaşatmak hem de gelen turistlere iyi bir hizmet sunmak amacı ile Osmanlı Mimarisine uygun yapılmış Tipik Göynük Evinde butik otel olarak hizmet vermeye başladık. Yöresel yemeklerimizi kültürümüze uygun bakır sahanlarda sunduğumuz butik otelimiz 18 yatak kapasiteli olup, 8 odanın her birinde tuvalet banyosu mevcuttur. Kaloriferli, 24 saat sıcak suyu bulunan otelimizde istedikleri an çay kahve içebilecekleri kafeteryamızla da hizmetlerindeyiz. Buranın dokusuna uygun mimariye göre yapılmakta olan restaurant ile bahçe düzenlemesi de kısa zamanda bitirilecek. Tarihi zafer kulesinin alt tarafında, Gazi Süleyman Paşa Camii ve Gazi Süleyman Paşa hamamı ile İstanbul’un Manevi Fatihi Akşemseddin Hz. Türbesinin 50 metrelik mesafesinde bulunan otelimize gelen konuklar isterlerse, Tarihi Türk Hamamından da faydalanabilecekler. Etrafında tarihi konakların bulunduğu, yeşiller içindeki kasabada Akşemseddin Hz. komşu olmak isteyen herkesi Hanedan Butik Otele bekliyoruz.” diye belirtti.


Bu haber 2875 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÖYNÜK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri