26-03-2019 GÖYNÜK

Göynük’te Dünya Ormancılık Günü Programı Düzenlendi

Bolu Göynük’te “Orman Haftası ve Kuruluşunun 180. Yıldönümü” kapsamında program düzenlendi.

Göynük’te Dünya Ormancılık Günü Programı Düzenlendi

 

Bolu’nun Göynük ilçesinde “21 Mart Dünya Ormancılık Günü, Orman Haftası ve Kuruluşunun 180. Yıldönümü” etkinliği kapsamında Ali Ericek İlk Okulu’nda Bir Program Düzenlendi.

Programa Göynük Kaymakamı Eyyüp Güngör, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Göynük Orman İşletme Müdürü Yakup Eraslan, protokol üyeleri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve Göynük halkı katıldı.

Ali Ericek İlk Okulu Salonunda düzenlenen program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiir dinletisi ve Orman Haftası nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödüller verildi. Program, İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör ve Belediye Başkanı Kemal Kazan, öğrencilerle birlikte Ali Ericek İlk Okulu bahçesine ağaç dikmelerinin ardından sona erdi.

Başkan Kemal Kazan program sonunda yaptığı açıklamada “Toplumumuz için çocuklarımız gençlerimiz ne kadar önemliyse ülkemizin toprakları için fidanlar o kadar önemlidir. Bu gün Göynük Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde Ali Ericek İlk Okulu’nda gerçekleşen programa katıldık ve ardından öğrencilerimiz ile okul bahçesinde fidanları toprakla buluşturduk. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

 

 


Bu haber 1216 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÖYNÜK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri