04-10-2017 GÖYNÜK

Göynük-Gökçesaray Barajı Su Tutmaya Başlayacak

“AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, DSİ yatırımıyla Göynük’e kazandırılacak Gökçesaray Barajı 1 ay içinde tamamlanacak ve baraj su tutmaya başlayacağını, yatırımın hizmetin en iyisini hak eden Göynük ve Bolu halkına hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

Göynük-Gökçesaray Barajı Su Tutmaya Başlayacak

 

“Yaklaşıl 1 ay sonra baraj çalışması tamamlanacak”

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun: “Göynük İlçemize bağlı Gökçesaray’da, Dereiçi olarak tabir ettiğimiz bölge de, Devlet Su İşleri Müdürlüğü’nün (DSİ) bir yatırımı var. Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nun çok ciddi desteğiyle hayata geçen bir proje. Bu projemiz Allah’ın izniyle son aşamaya geldi. Yaklaşıl 1 ay sonra baraj çalışması tamamlanacak ve baraj su tutmaya başlayacak. Barajın faaliyete geçişi, çiftçimizin daha çok gelir elde etmesine yönelik önemli bir adım olacak. Zaten verimli bir toprak yapısına sahip bölgedeki tüm arazilerin sulama imkanları artacak. Bu sayede bölge farklı ürün gruplarının yetişmesine de ev sahipliği yapacak” dedi.

“20 köye ulaşım imkanı sağlayacak”

Milletvekili Ali Ercoşkun: “Göynük, en uzağı 65 kilometre mesafede 66 tane köy yerleşkesine sahip olması yönüyle, en geniş yüz ölçüme sahip ilçemiz. Dolayısıyla ciddi bir yol ağına sahip. Göynük’te özellikle ulaşım anlamında köy yollarıyla alakalı çok ciddi çalışmalarımız söz konusu. Bunlardan bir tanesi de ‘Kır Yolu’ olarak tabir edilen bölgemiz. Geçtiğimiz yıllarda bu yolun altyapı çalışmaları tamamlanmıştı. Şu anda da asfaltlama çalışmasını tamamlayarak, yol vatandaşlarımızın kullanımına açıldı. Bu bölgedeki köylere hitap eden 13 kilometre mesafedeki grup yolunun yapımı, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi’nin çalışmalarıyla, Göynük Kaymakamlığı ve Bolu Valiliği koordinasyonuyla tamamlandı. Doğrudan 13, bağlantılarıyla bölgedeki 20 köye ulaşım imkanı sağlayacak bu yol yatırımı sonunda, bizimde keyif aldığımız bir çalışma ortaya çıktı.”dedi.

Milletvekili Ali Ercoşkun:  “Yatırım sürecine sağladığı destek ve katkılarından dolayı, İl Genel Meclisi’mize ve İl Özel İdaresi’ne, İl Genel Meclisi’nin Göynük Üyeleri Mümtaz Altınbaş ve Mustafa Bayraktar’a, Belediye Başkanımız Kemal Kazan ve Mehmet Demiröz başkanlığındaki AK Parti Göynük İlçe Teşkilatı’mıza, Kaymakamımıza ve Valiliğimize teşekkür ediyorum. El birliğiyle gerçekten çok güzel bir çalışma ortaya koymuş olduk.”dedi.


Bu haber 1507 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÖYNÜK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri