28-08-2019 GÜNDEM

Fatih Metin, Bolu Gazeteciler Cemiyetinde Basınla Buluştu

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Gazeteciler Cemiyetinde Bolu basını ile bir araya geldi.

Fatih Metin, Bolu Gazeteciler Cemiyetinde Basınla Buluştu

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve açılışlara katılmak için Bolu'ya geldi.

Bolu’da çeşitli temaslarda bulunmak üzere gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AKP Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve beraberinde ki heyetle birlikte, Bolu Gazeteciler Cemiyetinde, Cemiyet Başkanı Bülent Velioğlu ve Bolu basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 “Bolu’ya Bu Büyük Hizmeti Getireceğinizden de Şüphemiz Yok.”

Burada ilk konuşmayı yapan Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu; “Tekrardan bu önemli ve güzel göreve Bolu’yu temsilen bu güzel ve önemli göreve Sayın Cumhurbaşkanımızın onaylarıyla atandınız. Sizi her zaman böyle önemli görevlerde görmekten hepimiz çok mutlu oluyoruz. Bolu adına çok mutlu oluyoruz. Bolu’nun bir evladı olarak oralarda bizi temsil etmenizi, hem memleketimizi hem şehrimizi temsil etmeniz bizim için gurur verici. Sizi çok yakından da takip ediyoruz. Şuanda bakanlığın gündemi de yoğun. Her gün izliyoruz sayın bakanımızı da sizleri de. İnşallah daha iyi görevlerde sizi göreceğimize de hiçbir şüphemiz yok. Sizden tek isteğimiz Bolu için daha iyi şeyler yapmanız. Daha önemli şeyler yapmanız. Belediyeyle, bakanlık, AK Partili yöneticiler Bolu’ya Karadere sularının getirilmesi için el ele verip, siyaseti bir kenara bırakıp, Bolu halkına bu suyu içirmemiz gerektiğini, herkesin bir borcu olduğunu, Sayın Nurettin Başkanıma da söylemiştim. Sizinde elinizden geleni yaptığınızı biliyorum. Bundan sonra yapacağınızı da biliyorum. Bolu’ya bu büyük hizmeti getireceğinizden de şüphemiz yok. Tekrar hoş geldiniz. Şeref verdiniz Sayın Bakanım.”diye belirtti.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, daha önce de il başkanı, milletvekili, 3 kere bakan yardımcısı olarak ve bugün yine Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı olarak, Bolu Gazeteciler Cemiyetimizi ziyaret etme şerefine nail olduğunu belirterek sözlerine başladı.

“Yine Bir Sorumluluk Aldık, Bu Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz.”

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin konuşmasının devamında; “Allah’a çok şükür biz bu makamları her zaman hizmet makamı olarak, geçici, emanetçi olarak kabul ettik ve bu anlayışla hareket ettik. Allah’a çok şükür o gayretimiz, o çalışmamız, o çabamız hem Bolu nezdinde, vatandaş nezdinde, hem milletimiz hem devletimiz nezdinde hem de Sayın Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız nezdinde kabul gördü ve bize sorumluluklar verildi. Yine bir sorumluluk aldık. Bu sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah memleketimize, Bolu’muza, ülkemize, milletimize Bolu’nun bir evladı olarak katkı vermeye, çaba sarf etmeye devam edeceğiz.

“İçme Suyu Sözümüzü de Yerine Getireceğiz.”

Karadere sularıyla ilgili konuya değinen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin; “Zaten Karadere suları AK Parti’nin projesi. Allah’ın izniyle AK Parti’nin bitireceği bir proje. Biz Bolu’ya, Bolulu vatandaşımıza içme suyu sözü verdik, bu içme suyu sözümüzü de yerine getireceğiz. İnşallah yerine gideceğiz ve yerinde gerekli açıklamaları da yapacağım.”diye belirtti.

“BGC Doğru Haberciliğin, İlkeler Doğrultusunda Yapılan Haberciliğinde Kaynağını Oluşturuyor.”

Bolu Gazeteciler Cemiyetinin her zaman siyasetin en önemli panteri olduğunu vurgulayarak konuşmasına devam eden Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin; “Cemiyetimiz her zaman çok kucaklayıcı bir anlayışla, bütün basın mensubu arkadaşlarımızın birlik ve beraberliğini sağladı. Bolu’da bugün doğru haberciliğin ve belli ilkeler doğrultusunda yapılan haberciliğinde kaynağını oluşturuyor Bolu Gazeteciler Cemiyeti. İlkelerini belirliyor. Bu anamda sizlerin başarılı çalışmalarınıza, toplumumla ilgili Bolu’da, Bolu ile ilgili, Bolu’nun sosyal ve ekonomik sorunlarıyla alakalı hassasiyetinizi çok iyi biliyorum, bir siyasetçi olarak. Bundan dolayı da şahsınızda bütün cemiyet üyesi, mensubu gazetecilerimize, basın mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum.”diye ifade etti. Haber: Fatma Marmara


Bu haber 1126 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri