09-09-2019 EĞİTİM

Eğitim Kurumlarından Vali Ümit’e Ziyaret

2019-2020 İlköğretim Haftası dolayısıyla Turkuvaz Ortaokulu Müdürü ve öğrencileri Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ettiler.

Eğitim Kurumlarından Vali Ümit’e Ziyaret

Bolu Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Sayın Valimiz Ahmet Ümit, Okul Müdürü Zekeriya Ünalan’dan okulun fiziki durumu, eğitim kadrosu ve kapasitesi hakkında bilgiler aldı.

Öğrencilerle sohbet ederek ileride hangi meslekleri yapmak istediklerini de soran Vali Ümit, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılar dileklerinde bulundu.

Daha sonra Özel Bolu Nisan Eğitim Kurumları Kurucusu Serkan Ulutaş, Okul Müdürü Nazım Baş ile Koordinatör Adil Aktaş Sayın Valimiz Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ettiler.

“Bugün çok sevinçliyiz. Çocuklarımızla ve gençlerimizle birlikte yeni eğitim-öğretim yılının açılışının heyecanını gönlümüzün derinliklerinde yaşıyorum. Bu anlamlı günde nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim” diyen Sayın Valimiz Ahmet Ümit, “2019-2020 eğitim öğretim yılının devletimize, milletimize, eğitim camiamıza, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diler, geleceğimizin teminatı evlatlarımızın yetiştirilmesinde büyük gayretleri olan öğretmenlerimize ve velilerimizin bizlere emaneti, yarınlarımızın umutları olan evlatlarımıza başarılar diliyorum.” dediği belirtildi.


Bu haber 1023 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri