09-02-2015 GÖYNÜK

Bolulular Eyüp Sultan'da Kahvaltıda buluştu...

Bolulular Eyüp Sultan'da  Kahvaltıda buluştu...

BoluPostası gazetesinin öncülüğünde yapılan kahvaltıda Bolulu derneklerini ve sivil toplum örgütlerini bir arada toplayan Bolu Postası 300 kişilik bir kahvaltı düzenledi.Kahvaltıya katılımın yüksek olması Bolu Postasına olan güvenide gösteriyordu.

Bolu Postası’nın güç aldığı ve her zaman birlikte yürümeyi tercih ettiği sanatçılarımız yine Bolu Postası’nı yalnız bırakmadılar. Batı Karadeniz’in güçlü sesi Ramazan Aydemir uzun bir yol katederek yanımızda yerini aldı.

ramazan-aydemir

 

Ankara’nın ve VATAN TV nin güçlü sesi bizim için KIZILCAHAMAM’dan yola çıkarak sabah kahvaltıya yetişti ve bizlerle oldu.

kadir-yılmaz

Fahri Bolulu olarak her zaman kendini belirtmekten gurur duyduğunu söyleyen Aslı ŞAHİN Bolu İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Turgut Gülen’in Katkıları ile etkinliğimize katılarak etkinliğimize değer kattı.

aslı-şahin

Tüm sanatçılarımıza etkinliğimize değer kattıkları için teşekkür ediyoruz. Kasım Ayında Mengen Aşçılar ve Turizm Derneği ile birlikte gerçekleştireceğimiz bir etkinlik olacak olan Mengen Aşçılar ve Turizm Derneği & BOLU POSTASI 2015 etkinliğimizde kendilerini aramızda görmek istediğimizi şimdiden ilan ederiz.

Etkinliğe ilk katılan isim Sabah Namazını Eyüp Sulatn Caminde kılan Yaçev Vakfı Başk Sayın Ahmet Kızıltan ve Ailesi odu. Bizleri Yanlız Bırakmayan  bir önceki dönem Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan’ın YAÇEV Vakfı adına katılımları bizi gururlandırdı. Kendilerine bir defa daha Bolu Postası adına teşekkürü bir borç biliriz.

ahmet-kızıltan

Etkinliğimiz katılımcıların yerlerini almasıyla kahvaltıya başlandı. İstanbulda Bir Anadolu Lisesinde Müdür olarak bizleri temsil eden Abdülbaki Murat Hocamızın sunumuyla başlayan etkinlik konuşmaları, Ahmet Baysal, Alaaddin Yılmaz, Yüksel Coşkunyürek, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun dan gelen mesajların okunması ile başladı.

 

Bolu Postası İmtiyaz sahibi Aytekin Bayri’nin selamlama konuşması ile başladı. Aytekin Bayri Konuşmasında misafirlerine katılımları için teşekkür ederken “ Bize gösterilen büyük ilgi bir sonraki etkinliği düzenlemek için bizlere büyük motivasyon sağlıyor” dedi.

aytekin-bayri-etkinlik

Bolu için çalışan tüm Derneklerimiz ve Bolu Platformu Başkanları gelen misafirlere kendilerini tanıttılar ve 2014 için yaptıkları hizmetleri 2015 için planlarını aktardılar. 2015 Yılı etkinlikleride bu arada devam ediyor. Ataşehir Bolulular Derneği öncülüğünde gerçekleşecek olan 15 Şubat 2015 Ama Rasim Anma günü için Başkan Sercan Öztürk davetiye dağıtımı yaptı. Ama Rasim’in oğullarıda etkinliğimize katılarak bizleride kendi etkinliklerinde görmek istediklerini ilettiler.

eyup-etkinlik-acilis-2

İstanbul Bolulular Platformu Başkanı Mustafa Özkul konuşmasında İstanbulda yaşayan Boluluların nüfus olarak 63. Sırada olduğunu onun içinde bizim diğer şehirlere nazaran daha çok çalışmak ve birlikte hareket etmek zorunda olduğumuzu hatırlattı. Bunun yolunun Federasyon olmaktan geçtiğini ve çalışmaları başlattıklarını bildirdi. Bizler bu gün yetişmiş insan kaynağı olarak zenginiz. Bir çok Belediyede bir hemşehrimiz yönetici olarak çalışıyor. Ama önemli olan birlikte hareket edecek ahengi yakalamak onun içinde federasyon çok önemli dedi.

mustafa-özkul

İstanbul Büyükşehir ve Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Hicran Hamza Çelikyay Hanım konuşmasında hemşehrileri ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ileterek kendine bu imkanı sağlayan Bolu Postası yönetimine teşekkür etti.

hicran-hamza-çelikyay

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Bahçelievler Belediyesi Meclis Başkanı Habibe Güner konuşmasında Boluluları bir arada görmekten mutlu olduğunu ileterek etkiniklerin güçlenerek devam etmesini diledi. Habibe Hanım kardeşi Gülsüm Sezer Karataş için ayrı bir parantez açarak Gülsüm Hanım bulunduğu ortamlarda Bolulular için Ablalık yaptığını ve sayısız yardımları olduğunu aktararak kendisine Bolulular adına teşekkür etti.

habibe-güner

İlker karataş ve  3.Bölge Milletvekili Aday Adayı Bayram Zorgül Programa katılan siyasiler arasında yer aldılar.

Etkinlik sonunda Bolu Postası yönetiminden Aytekin Bayri, Mesut Işıkay, Abdülbaki Murat ve Günün kahramanı aynı zamanda Bolu Postası yazarı olan Şef Mustafa Çolak misafirlerini katılımları için teşekkür ederek uğruladılar.

mesut-ışıkay

mustafa-çolak-etkinlik


Bu haber 2728 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÖYNÜK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri