01-01-1970 KÜLTÜR_SANAT

Bolu’da, Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu İlahi Konseri

Bolu’da Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu’nun ilahi konseri icra edildi.

Bolu’da, Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu İlahi Konseri

 

Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda, Bolu Müftülüğü Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu tarafından 05 Mart 2019 Salı günü saat: 20.00’ de Bolu İl Kültür Turizm Müdürlüğü Gösteri Salonunda ilahi konseri icra edildi.

Şef İbrahim Yurtçu yönetiminde icra edilen konsere Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Müftüsü Orhan Genç, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, şube müdürleri ve sanatseverler katıldı.

Bolu Müftülüğü Tasavvuf Korosunun Bolu Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa düzenlemiş olduğu üç ayları karşılamak ve başta Çanakkale’de olmak üzere, bu vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz uğruna tertiplenen ilahi konserinin sunuculuğunu Yasin Düğen yaptı.

 Kanser Bolu Merkez Sümer Mahalle Camii İmamı Bilal Yıldırım tarafından Kuran okunmasıyla başladı ve ardından ilahilerle devam etti. Konserin son iki parçasında ise Çanakkale Şarkısı ve vatan Marşı icra edildi. Konser sonunda protokol tarafından Şef İbrahim Yurtçu’ya çiçek ve hediye, ses ve saz sanatçılarına da çiçek takdim edildi. Haber: Fatma Marmara

 


Bu haber 976 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri