18-04-2019 KÜLTÜR_SANAT

Bolu’da “Türk Halk Müziği Bahar Konseri” İcra Edildi

Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu’nun “Türk Halk Müziği Bahar Konseri” BAİBÜ icra edildi.

Bolu’da “Türk Halk Müziği Bahar Konseri” İcra Edildi

 

Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu, Sazımız, Sözümüz, Türkülerimiz başlıklı “Türk Halk Müziği Bahar Konseri” ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bordo Salonda 17 Nisan Çarşamba akşamı sanatseverlerin karşısına çıktı.

Şef Tahsin Arslan’ın yönettiği Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu “Türk Halk Müziği Bahar Konseri’nde” Göynüklü konuk sanatçı Erkan Bekmez’de Bolu Türküsüyle sahne aldı. Bolu Belediyesi Folklor ekibi Halk Dansları gösterisinin de yapıldığı konserin sonunda Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen ve Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert Tarafından Şef Tahsin Arslan’a teşekkür belgesi ve çiçek ile sanatçılara çiçek takdim edildi.

Şef Tahsin Arslan konser sonrası bilgi paylaşımında; “Bahar Konseri bu. Aslında yeni başkanımız teşrif buyursun diye onun için özel, repertuarımızın arkasına da bir İzmir Marşı koymuştuk ama Mansur Başkanımız varmış, ona nasip oldu. Güzel bir ortam oluştuğunu düşünüyorum. Full doluydu, BAİBÜ Bordo Salonu doldurduk, bu bizim için mutluluk vericiydi. Bolu’daki salonlar bizim için yeterli kalmıyordu. Yaklaşık 22 tane net fakat 30’a yakın toplam potporilerle eserimiz vardı. Erkan Bekmez Göynüklü kardeşimiz, zaman zaman aramıza aldığımız misafir sanatçımızdı. Bir Bolu türküsünü seslendirdi. O da ayrıca mutluluk vericiydi benim için.”diye ifade etti. Haber: Fatma Marmara

 


Bu haber 1049 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri