14-03-2019 KÜLTÜR_SANAT

Bolu’da “Ful Yaprakları” Sahnelendi

“Ful Yaprakları” adlı 2 perdelik tiyatro oyunu Bolulu sanatseverlerle buluştu.

Bolu’da “Ful Yaprakları” Sahnelendi

Tiyatro Çift Taraflı Bant tarafından 13 Mart Çarşamba akşamı saat: 20.00’de Bolu İl Kültür Turizm Müdürlüğü Gösteri Salonunda, Civan Canova’nın yazdığı, Seda Ülkü’nün yönetmenliğini yaptığı “Ful Yaprakları” adlı 2 perdelik tiyatro oyunu sahnelenendi.

Seda Ülkü, Emre Çiçek, Gizem Uluca rol aldığı “Ful Yaprakları” adlı tiyatro oyununun yardımcı yönetmeni Gizem Kabakcı olup, sahne amirli Rabia Arslan, ışıkta Harun Aydoğdu, müzikte Halil İbrahim Çiriş görev yaptı.

Teknolojinin günümüzdeki insan yaşamında aldığı yere paralel olarak, yaşanan sanal hayatları sorgulayan oyunda, yalnız, yabancılaşmanın kıyısında bir adamın doğuştan engelli bir kadınla "chat" ortamında tanışması, ayrıca ablasının da bu adamla olan ilişkisi üzerine kurulu yaşamların kesişmesini ve buna bağlı doğan sonuçları konu alan bir oyun.

Oyun sonrası bilgi paylaşan Yönetmen Seda Ülkü; “Çok riskli bir oyun aslında, Bolu için ağır bir oyun normalde ve zorlandık. Sevgili yazarımız Civan Canova’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çok destek oldu bu konuda bize. Bolu için ağır bir oyun olduğunu biliyorduk ama yapmak istedik. Hissettiklerimiz tabi karmaşık ve çok ta stresli, hani beğenilecek mi, beğenilmeyecek mi? çok mu aslında fazla bulunulacak diye endişelerimiz vardı. Ama yinede yapmak istedik. Bolu’nun buna da ihtiyacı vardı diye düşünüyoruz. 16 kişilik ekibimiz var. İlerleyen zamanlarda başka oyunlarda oynamayı planlıyoruz. 14 Nisan’da ‘Düğünümüz Var’ adlı komedi oyunumuz var. Bu sezonumuzu da ‘Düğünümüz Var’ adlı oyunumuzla kapatıyoruz.”diye belirtti.


Bu haber 1239 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri