20-05-2019 KÜLTÜR_SANAT

Bolu’da “Eski Köye Yeni Ramazan” Sahnelendi.

Ahmet Çevik Tiyatrosu tarafından sunulan “Eski Köye Yeni Ramazan” müzikli güldürü Bolu’da sahnelendi.

Bolu’da “Eski Köye Yeni Ramazan” Sahnelendi.

“Müzeler Haftası” kapsamında, Bolu Kültür Sanat Organizasyonunda, Ahmet Çevik Tiyatrosu ekibi “Eski Köye Yeni Ramazan” adlı müzikli güldürü oyunuyla 18 Mayıs 2019 (Cumartesi) saat: 21.30’da Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Gösteri salonunda Bolu seyircisiyle buluştu.

Ahmet Çevik, Yelda Alp, Hakan Kutlay Kutlu, Suzan Aksoy ve Kemal Kuruçay rol aldığı "Eski Köye Yeni Ramazan" adlı, Ramazan’a özgü komik hikayelerin anlatıldığı iki skeç ve geleneksel Türk tiyatrosunun yapıtaşlarından biri olan orta oyun sahnelendi.

Oyun sonrası bilgi paylaşan oyuncu Ahmet Çevik; “Ben Bolu’ya uzun zamandır gelmiyordum. Gerçekten burada oynadığımız için çok mutluyum. Organizatör arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, buna vesile oldukları için. İnşallah Aralık ayında başka bir oyunla geleceğiz. Onun kadrosu da çok güçlü. Yine Kemal Kuruçay, Şebnem Schaefer, ben, Yelda Alp ve Cengiz Güleryüz ile beraber burada olacağız. İnşallah güzel bir kalabalığı yine istiyoruz. Çok güzel bir seyirciydi. İlk oyunumuzdu. Biz çok mutluyuz. Çok heyecanlıydık. Her şey için teşekkürler.”diye belirtti.

Oyuncu Kemal Kuruçay oyun sonrası bilgi paylaşımında; “Biz Bolu’ya çok geldik. Bolu seyircisine biz gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Her geldiğimizde bizi hiç yalnız bırakmıyorlar, yalnız bırakmadıkları gibi çok coşkulu izliyorlar. Bu bizler için oyuncular için çok önemli bir şey. Ben Bolu’da da bir sene okumuştum, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde. Böyle bir geçmişimde var. Bir sene Bolu’da Bahçelievler semtinde 4 arkadaş kaldık. Bir sene okuyabildim, ondan sonra tiyatro bölümünü kazandım. Bolu’ya çok teşekkür ediyoruz. Belediyenin de değişmesi inşallah Bolu’ya sanatlı günler, kültürlü günler getirecek. Bundan adımız kadar eminiz. Bolu bambaşka bir yer olacak inşallah. Daha da güzelleşecek.” diye ifade etti. Haber: Fatma Marmara    

 


Bu haber 3221 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri