26-04-2019 KÜLTÜR_SANAT

Bolu’da Çocuk Korosu Konser Verdi

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezinde piyano öğretmeni Berra Kazanoğlu’ndan müzik eğitimi alan çocuk korosu konser verdi.

Bolu’da Çocuk Korosu Konser Verdi

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezinde gerçekleşen konsere Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Özcan, Bolu İzzet Baysal Halk Eğitim ve ASO Müdürü Kenan Öztürk, Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Yöneticisi Tahsin Arslan, veliler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Yöneticisi Tahsin Arslan konser öncesi konuşmasında; “Bolu Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği, kurslar kapsamında, bu sene çocuk koromuz oluşturuldu. Berra Kazanoğlu piyano öğretmenimiz çocuk gurubumuzu çalıştırdı. Çocuk koromuzun yılsonu etkinlikleri kapsamında şimdi bir etkinliğimiz var. 8-14 yaş aralığında 13 tane öğrencimiz var. 3-4 aylık bir çalışma sonucu 10 parça seslendirecekler.”diye ifade etti. Haber: Fatma Marmara

 

 


Bu haber 1301 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri