26-03-2019 KÜLTÜR_SANAT

Bolu’da “Ay Tedirginliği”

55. Kütüphane Haftası Programı kapsamında, “Ay Tedirginliği” adlı oyun Bolu seyircisiyle buluştu.

Bolu’da “Ay Tedirginliği”

 

25 - 31 Mart tarihleri arasında, 55. Kütüphane Haftası Programı 1. günü etkinlikleri kapsamında, Kuytu Akademi tarafından “Ay Tedirginliği” adlı 1 perdelik tiyatro oyunu, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Gösteri Salonunda sahnelendi.

Yönetmen ve oyuncu Emir Aktürk ile Pınar Sepetçi 25 Mart 2019 Pazartesi günü Özen Yula’nın yazdığı, bir kadın, bir adam ve birbirinden farklı cinayetlerin konu edildiği “Ay Tedirginliği” adlı oyunu sahneledi.

Oyun sonrası ilk konuşmayı yapan oyuncu Pınar Sepetçi’nin teşekkürlerini sunmasının ardından, yönetmen ve oyuncu Emir Aktürk’te konuşmasına, kendilerini yetiştiren Bolu Bölge Tiyatrosu hocalarına, izlemeye gelenlere ve destek veren sponsorlara teşekkürlerini sunarak başladı.

İlk tiyatro yönetmeni rahmetli Erdal Atik’i anarak konuşmasına devam eden Aktürk; “Geçtiğimiz yıllarda trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Çok üzücü bir olay tabi. Onun perdelerdeki, bu sahnedeki replikleri var. Bizde ona replikleri uzlaştırabildiysek ne mutlu bize. 23 Nisan’da yeni bir oyunumuz ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ ve 04 Nisan’da da konserimiz var, Bolu Kültür sanat Organizasyonun düzenlediği. 17 Nisan’da da ‘İkinci Bahar’ oyunu var. Hepinizi bekleriz.”diye ifade etti. Haber: Fatma Marmara  

 


Bu haber 1365 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri