08-05-2019 KÜLTÜR_SANAT

Bolu Ramazan Ayı 2. Gün Etkinliklerinde Piyano Resitali

Bolu Belediyesi İftar Sonrası Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında “BSM Piyano Kursiyerleri Konseri” verildi.

Bolu Ramazan Ayı 2. Gün Etkinliklerinde Piyano Resitali

 

Bolu Belediyesi organizasyonunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar sonrası Kent Meydanı’nda Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında, Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Piyano Hocası Rasmiyya Konuk’un kursiyerleri “Piyano Konseri” verdi.

Hava muhalefetinden dolayı BSM konser salonunda verilen konsere Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Müdürü Tahsin Arslan, öğrenciler ve halk katıldı.

Konser öncesi bilgi paylaşan Piyano Hocası Rasmiyya Konuk; “Çalışmalarımıza Ocak ayında başladık. 55 öğrencim var ama konsere 15 öğrenci ile katıldık. Diğer öğrencilerim çok yeni olduğundan konsere hazır değillerdi. Konser veren öğrencilerimin hepsi piyano resitali verecek. Sondan bir önceki eseri ben piyanoda çalacağım. Yine bir öğrencimle beraber ikili olarak 4 elle düetimiz olacak.”diye ifade etti.

15 kursiyerin 15 eseri icra ettikleri piyano resitali İstiklal Marşı ile başlayıp, konserin son parçası olan İzmir Marşı ile sona erdi.

Konser sonrası Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Müdürü Tahsin Arslan, kursiyerleri ve hocasını tebrik edip, Piyano Hocası Rasmiyya Konuk’a Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan adına teşekkür belgesi takdim etti. Haber: Fatma Marmara

 


Bu haber 1317 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri