28-10-2019 GÜNDEM

Bolu Platformu Ziyaretlere Başladı.

KURULUŞ çalışmasını yaklaşık dört aydır büyük bir titizlikle yürüten Bolu Platformu, nihayet Bolu halkı ile buluşmaya başladı.

Bolu Platformu Ziyaretlere Başladı.

 

Bolu Platformu Yönetim Kurulu Üyeleri,  Orhan Uçar Başkanlığında, Halit Yıldız, Hasan Cumhur Bandakçıoğlu, Doç. Dr. Hülya Ensari, İlkay Bağatır, İsmail Cantürk, Orhan Kahraman, Reşat Demirel ve Semih Dimicioğlu, başta Bolu Valisi Ahmet Ümit, Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Platform Meclisi olarak da Ahmet Baysal’ı ziyaret edip, Bolu Platformu hakkında bilgi verdiler.

Bolu Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Uçar, Bolu Valisi Ahmet Ümit’e yaptığı ziyaretlerinde Bolu Platformunun kuruluş amacını anlattı. Orhan Uçar,“Kendi mesleki alanlarında başarılı, donanımlı, bilgi ve birikimleri ile Bolu’muza hizmete kendini adamış 104 gönüllü arkadaş ile yola çıktık”  diyerek Platformun yapısını anlattı.  Spor Kurulu, Sağlık Kurulu, Turizm Kurulu, Sanat Kurulu, Tarih Kurulu, Eğitim Kurulu,, Kentsel Tasarım Kurulu, Tarım Hayvancılık Kurulu, Çevre Kurulu, Sosyal Sorumluluk Kurulu, Ticaret ve Sanayi Kurulu, gibi 11 ayrı kurulun, hem Bolu Platformunun alt yapısını oluşturduğunu hem de Platform Meclisini oluşturduğunu ve her kurulun, Platform Yönetim Kurulunun kontrolünde projeler üreterek çalışacağını anlatan Orhan Uçar,“Gücümüz oluşturduğumuz kurullardır. Kurullar Kendi Yönetim Kurulların oluşturdular ve çalışmalarına heyecanla başladılar” dedi. 

Hayırlı işlerde lokomotif, şer işlerde fren

Bolu Platformu Yöneticilerinin ziyaretlerinden oldukça memnun kaldığını ifade eden Bolu Valisi Ahmet Ümit, Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine dikkat çekti. Vali Ahmet Ümit, “Bolu Platformu, Hayırlı işlerde lokomotif, şer işlerde fren görevi yaparak halka büyük bir hizmet yapmış olur. Pratik, rasyonel ve uygulanabilir projelere odaklanılması gerektiğini ve tohlum yararına yapılacak her faaliyet yararlıdır. Platform üyelerinin entelektüel birikimleri ve bireysel başarıları ile halkımıza önemli katkılar sunacaklarına inanıyorum”dedi. 

Platformu önemsiyorum

Vali Ahmet Ümit’in ziyareti ardından Bolu Platformu Yönetim Kurulu Üyeleri Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı da ziyaret ettiler. Bolu Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Uçar, Amaçlarının tüm kurum ve STK’lar ile kol kola gönül birliği içinde ortak işler yapmak olduğunu belirtti. Orhan Uçar, “Bolu Platformu bilgi ve birkimlerini birleştirerek Bolu’ya hizmette buluşan 104 gönüllü kurucu üyeli bir oluşumdur. Hepimiz aynı hayal ve inançla bir araya geldik. Platformumuzun en önemli prensibi, temel değerlerde mutabakat ve siyaset dışı kalmaktır.” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise, Bolu Platformunun kuruluşunu takip ettiğini ve memnun olduğunu belirtti. Tanju Özcan, “Bolu Platformu benim için önemli bir yapı. Fikir ve proje üreten kişi ve kurumların toplumsal hayattı önemli bir işlevi vardır, üretilen projelerden her kurum istifa edebilir.. Ben Bolu’ya hizmette yola çıkan bu ekibe başarılar diliyorum” dedi.

Kuruluşunu tamamlayan Bolu Platformu Ahmet Baysal’ı da unutmadı. Platform Meclisi olarak İstanbul’da bir çay bahçesinde Ahmet Baysal’ın davetlisi olarak buluşan üyeler, Ahmet Baysal ile sohbet ettiler. Bolu Platformu Başkanı Orhan Uçar, Ahmet Baysal’a Platformun amacı hakkında bilgi verdi. Ahmet Baysal, tek tek tanıştığı platform üyelerine başarılar diledikten sonra, “Ekip çok güzel, Bolu’ya çok güzel hizmetleriniz olacaktır. Başarılı olacağınıza inanıyorum. Bende sizinle beraberim” diyerek Platforma destek verdi.

 

 


Bu haber 915 defa okunmuştur.

Etiketler : bolu-platformu
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri