01-01-1970 GÜNDEM

Bolu Mutfak Günleri Kapanış Galası ve Ödül Töreni

Bolu’da “5. Uluslararası Mutfak Günleri” ödül töreni ve gala yemeği ile sona erdi.

Bolu Mutfak Günleri Kapanış Galası ve Ödül Töreni

Geleneksel hale gelen ve 3 gün süren, bu sene 5.’si düzenlenen “ Bolu Uluslararası Mutfak Günleri” Bolu Highway Live Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreni ve kapanış galası ile sona erdi.

Ödül töreni ve kapanış galasına; Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Eşi Güler Yılmaz, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Zerrin Biçen, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve Eşi Solmaz Baysal, YEPAD Başkanı Sadullah Önal ve Dernek Yönetimi, daire müdürleri, dünyanın çeşitli ülkelerinden jüri olarak gelen usta şefler, genç şefler ve çok sayıda davetli katıldı.

14 ülkenin usta şef ve deneyimli aşçıların yer aldığı jüri üyesi ile yerli yabancı 400 yarışmacının katıldığı  “ Bolu 5. Uluslararası Mutfak Günleri” üçüncü günü de yine yarışmalarla devam etti. Ardından Bolu Highway Live Düğün Salonu’nda Bolu Belediye Bandosu konseri ile başlayan gecede, dereceye giren yarışmacılar ve şefler ödüllerini aldı. Madalyaları takıldı. Törende ayrıca gecenin sürprizi olarak pasta şefi Tuğba Ünal, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın heykelini yaptığı pastayı başkana takdim ederken, İzzet Baysal’ın pastadan heykelini de Ahmet Baysal’a takdim etti. Haber: Fatma Marmara

 


Bu haber 1080 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri