17-07-2017 GÜNDEM

Bolu Göynük’te 15 Temmuz Programında Şehitler Anıldı

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Programına çok sayıda vatandaşın katımlıyla, 21.30 da Atatürk Anıtı önünden Milli Birlik Yürüyüşle başlanıldı.

Bolu Göynük’te 15 Temmuz Programında Şehitler Anıldı

 

Milli Birlik Yürüyüşünün ardından Bayındırlılar evinde bulunan ve ilçe sakinlerinden Ülkü Bayındır tarafından yaptırılan Bayındırlılar Kütüphanesinin açılışı, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan tarafından gerçekleştirildi.

Açılışın ardından Demokrasi ve Milli Birlik Anma Günü kapsamında Gazi Süleyman Paşa Cami – 15 Temmuz Akşemseddin Meydanında gerçekleşen programına saygı duruşu istiklal Marşı, Kuranı Kerim tilaveti, 15 Temmuz Sinevizyon gösterisi ve protokol konuşmalarıyla başlanıldı. Anma günü etkinliklerine Göynük Belediyesi’nin davetlisi olarak katılan Kişisel Gelişim ve Sosyal İletişim Uzmanı-Yazar ve Eğitimci Fatih Akbaba’nın, şiir sunumu ve konuşması, “İletişim Aileden Başlar” adlı kitabını imzalayıp, halka ve Belediyeye hediye olarak takdim etmesiyle devam etti.
Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan’da günün anısına Anma Günü etkinliğinde Göynüklüler ile bir araya gelen Fatih Akbaba’ya İlçenin sembolü olan zafer kulesi maketi ve tokalı örtü hediye etti. Ardından Başkan Kemal Kazan ve anma günü etkinliğine katılan vatandaşlar, 15 Temmuz Anı Defterine duygu ve düşüncelerini aktardılar. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın gerçekleştirdiği programlarının canlı bağlantıları izlenip, ilçede ki tüm camilerden sela okunmasının ardından Demokrasi Nöbetine başlanıldı.
Program sonrasında tüm katılımcılara Göynük Belediye’si tarafından çorba ikramı gerçekleştirildi


Bu haber 1449 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri