05-03-2017 KÜLTÜR_SANAT

BOFSAD emekçi kadınları unutmadı

BOLUFotoğraf Sanatı Derneği (BOFSAD) 08 Mart Emekçi Kadınlar Gününde Bolu Belediyesi Mehmet Yücetürk Sanat Merkezinde fotoğraf sergisi açıyor.

BOFSAD emekçi kadınları unutmadı

 

Bugüne kadar açtığı sergiler, fotoğraf sunumları, eğitimler, geziler ve diğer etkinlikler ile Bolu Halkının büyük beğenisini kazanan BOFSAD 08 Mart Emekçi Kadınlar gününde de Kadınlarımızı unutmadı. Derneğin kadın üyelerinin çalışmalarından karma bir fotoğraf sergisi hazırlayan BOFSAD bu sergi ile dikkatleri bir kez daha kadınlar üzerine çekmeyi amaçlıyor.

Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Hamza Canbaş sergi için eser gönderen bütün kadın üyelere teşekkür etti.Hamza Canbaş, “Derneğimizin üçte birini kadın üyelerimiz oluşturuyor. Ve her kesimden kadın üyemiz bulunuyor. Emekçi kadınlar günü nedeniyle açacağımız bu sergiyi kadın üyelerimiz hazırladılar. Derneğimiz kadın üyeleri, hayatı bakışlarını, hayattan beklentilerini, umutlarını, yarınlarını, gördüğü güzellikleri, çirkinlikleri fotoğrafladılar ve görücüye çıkartıyorlar. 08 Mart kadınların günü, bu sergi de onların sergisi. İyi hayatlarımızda varlar. İyi ki hayatımızı güzelleştiriyorlar” dedi.

Bolu Belediyesi Mehmet Yücetürk Sanat Merkezinde açılacak olan sergiye BOFSAD’ın 22 kadın üyesinin 43 eseri yer alıyor. 08 Mart 2017 günü saat 17.30’ da açılacak olan sergi 16 Mart 2017 tarihine kadar açık kalacak.


Bu haber 1276 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri