25-05-2017 GÖYNÜK

AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI.

Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Gönüllülerinden Cavide Erseven’den ihtiyaç sahibi Murat Akıtürk’e tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI.

Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şentürk Dernek Gönüllülerinden Cavide Erseven ve Dernek Üyeleri Bolu Göynük ilçesini ziyaret ederek, ilçede yaşayan Murat Akıtürk’e  akülü tekerlekli sandalye hediye ettiler.

Mutluluğu yüzünden okunan Murat Akıtürk ve ailesi hayırsever Cavide Erseven ve Dernek Başkanı İsmail Şentürk’e teşekkür etti.

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan yaptığı açıklamada; “Bizler sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçemizde bulunan engelli vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarımızı yapmaya özen gösteriyor sosyal hayata katılımları için elverişli ortamları yaratmaya çalışıyoruz” diye belirterek sözlerine devam etti.

Kazan: “ Hayırsever vatandaşlarımız tarafından yapılan yardımlar, engelli vatandaşlarımızı mutlu ettiği kadar bizleri de mutlu ediyor. İhtiyaç sahibi Murat kardeşimize akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunan Cavide Erseven Hanım başta olmak üzere yardımın ulaşmasında aracı olan Kdz. Ereğli fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk ve dernek üyelerine şükranlarımı sunuyorum” diye belirtti.

Kaynak: Göynük Belediyesi


Bu haber 2689 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÖYNÜK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri