Bolu’da Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü Töreni
Tarih: 10-04-2019 22:46:00 Güncelleme: 10-04-2019 22:46:00 + -


Bolu’da Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yıldönümü törenlerle kutlandı.

Bolu’da Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü Töreni

Polis Teşkilatının “174. Kuruluş Yıldönümü” kutlamaları Anıt Park’ta, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ın, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayıp, ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okunmasıyla devam etti. Bolu İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ın konuşmasının ardından, Bolu Belediye Bandosu “Polis Marşını” seslendirdi.

Törene, Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Bolu Belediye Başkan Vekili Mansur Şen, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı, Bolu İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, AK Parti CHP İl Başkanı Kazım Kars, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, emniyet müdür yardımcıları, kamu kurum müdürleri, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı..

“Vatandaşımızın Can ve Mal Emniyeti Noktasındaki Beklentilerini Karşılamaya Çalışmaktadır.”

Bolu İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan törendeki konuşmasında; “Bugün 1845 Yılında ilk Nizamnamesi yayınlanıp yürürlüğe giren Türk Polis Teşkilatının 174.Kuruluş Yıldönümünü kutlamanın onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Teşkilatımız Toplumun dirlik, düzen, huzur ve güvenliğini sağlama, kanun hâkimiyeti ile devlet otoritesini devam ettirme gibi birçok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir. Hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve demokratik toplum ilkelerinden ödün vermeden, sadakatle görev yapan teşkilatımız; 174 yıllık bilgi ve deneyimin yanı sıra teknoloji ve personel kapasitesini her geçen gün arttırmak suretiyle, vatandaşımızın can ve mal emniyeti noktasındaki beklentilerini karşılamaya çalışmaktadır.”diye ifade ederek devam etti.

“Bolu'muza ve Bolu Halkına En İyi Hizmeti Vermeyi Hedeflemiş Bulunmaktayız.”

İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan konuşmasında; “Türk Polisi, milletiyle kurduğu gönül bağının kodlarını yine kendi Milli ve manevi değerlerinden, iki aşıra yaklaşan tecrübesinden ve yüreğindeki samimiyet ve insanlıktan almaktadır. Kurulduğu ilk günden bu güne kadar asla azalmayan, bilakis artan  sorumluluğunun bütün gereklerini, değişmeyen bir fedakarlık hissiyle bugüne  kadar yerine getirmiş olan bu güzide kurum; kimi dönemlerde tahribata maruz  kalsa da tarihimizde yaşadığımız buhranlı dönemlerin hepsinde, milletimizin huzur ve güven kaynağı olabilmeyi daima başarmış olup, gelecekte de aynı çizgide yürümeye devam edecektir, Bu güne kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız tüm çalışmalarla görev yapmaktan gurur duyduğumuz Bolu'muza ve Bolu Halkına en iyi hizmeti vermeyi hedeflemiş bulunmaktayız.” diye belirtti.

“Görev ve Sorumlulukları Her Zaman Layığıyla Yerine Getirdiğinize Olan İnancım Tamdır.”

Desteğini ve güvenini esirgemeyen Bolu Valiliği’ne, Adliye Teşkilatına, Basın Mensuplarına, tüm Kamu Kuruluşları ile Bolu Halkına Teşkilatı adına şükranlarımı arz ederek konuşmasına devam eden İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan; “Teşkilatımızın bu seviyeye gelmesinde en büyük pay sahibi sizler ve değerli ailelerinizdir. Suçu önleme, suç ve suçluyla mücadelede üstlenmiş olduğunuz görev ve sorumlulukları her zaman layığı ile yerine getirdiğinize olan inancım tamdır. Sizlerin görevinizi ifa ederken hoşgörülü tavrınızla, vatandaş ile suçluyu ayırmadaki hassasiyetiniz, desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz yüce Türk Milletini ziyadesiyle memnun etmektedir. Bu sebeple, fedakârca ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizlere ve büyük bir özveri gösteren ailelerinize teşekkür ediyorum. Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Türk Polis Teşkilatının 174.Kuruluş Yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Devletimizin ve Milletimizin bekası için canlarını çekinmeden feda eden kanları ile Bayrağımızı Bayrak, canları ile de bu toprakları Vatan yapan Aziz Şehitlerimizi rahmetle, gazi ve görev malulleri ile emeklilerimizi minnetle anarken törenimize katılarak bizlere onur veren siz değerli misafirlerimize şükranlarımı sunuyor saygıyla selamlıyorum..”diye ifade etti. Haber: Fatma Marmara

 

 

 

 

 

 

 




Bu haber 891 defa okunmuştur.

YORUMLAR



Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri