ŞARKILARLA BULUŞALIM
Tarih: 10-12-2016 16:42:00 Güncelleme: 10-12-2016 16:42:00 + -


Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı, “ Şarkılarda Buluşalım” Türk Sanat Müziği Konseri, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konser Salonunda 09 Aralık 2016 Cuma akşamı icra edildi.

ŞARKILARLA BULUŞALIM

Haber: Fatma Marmara

Şef Ayşegül İltir’in yönettiği, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Bolu Şube Başkanlığı Yararına düzenlenen ve 25 eserin seslendirildiği Konsere, Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve İhsan Ağcan, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Genel Başkanı Gülgen Dural, Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Namdar, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Bolu Şubesi Başkan'ı Jale Soner Canpolat, vakıf üyeleri ve Bolu Halkı katıldı..

BİZ GÖNÜL KÖPRÜSÜYÜZ

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Genel Başkanı Gülgen Dural, konser öncesi yaptığı konuşmasında: “İnsanlara hizmet etmek ve insanları güldürmek, yaralarını sarmak, yürüyemeyeni yürütmek, konuşamayanı konuşturmak, okuyamayanı okutmak için sizlerin desteği ile varız. Çünkü biz gönül köprüsüyüz. Sizlerden aldığımız maddi manevi gücü, yardıma ihtiyacı olan halkımıza, çocuğumuza ve çevreye katkıda bulunmak için şimdiki gibi her zaman, bu özellikleri bir araya getirerek hizmet veriyoruz. 31 senedir bir çok şeyler yaptık ve bundan sonrada rabbim nasip ederse yapacağız.” diye belirtti.

Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Namdar, konser öncesi konuşmasında: “Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı, TSM Gönül Dostları topluluğu güçsüzlere derman, kimsesizlere yoldaş olmaya devam ediyor. Bunlar ay koynunda ki yıldızlar gibi enerjilerini sizlerden alıyor. Gönül aydınlığının ışığını çevrelerine yayıyorlar.” diye ifade etti.

Şef Ayşegül İltir, konser sonrası yaptığı açıklamada: “  Gönüllü ve özverili çalışmalarımız kimsesiz ve güçsüzlere bir nebze de olsa katkı sağlasın, derman olsun istedik. Bunu başarmanın onur ve gururu ile yine güzel bir konsere imzamızı attığımızı düşünüyorum. Bizler; hep güzellikler, sağlam temelle kurulmuş dostluklar ve disiplinimizle işimizi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Şu kısacık hayatta bundan güzel ne olabilir, bir hoş seda bırakmaktan başka” diye belirtti.

 

 




Bu haber 862 defa okunmuştur.

Etiketler :

YORUMLAR



Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ

Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri