Bolu “5. Uluslararası Mutfak Günleri” 2. Gününde de Yarışmalarla Devam Ediyor
Tarih: 16-03-2019 18:20:00 Güncelleme: 16-03-2019 18:20:00 + -


Geleneksel hale gelen Bolu 5. “Uluslararası Mutfak Günleri’nin” 2. günü de yarışmalarla devam etti.

Bolu “5. Uluslararası Mutfak Günleri” 2. Gününde de Yarışmalarla Devam Ediyor

3 gün sürecek olan ve geleneksel hale gelen Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi, TİKA, YEPAD (Yeniçağa Profesyonel Aşçılar Derneği) ve Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 5. Uluslararası Mutfak Günleri’nin 16 Mart 2019 Cumartesi 2. gün etkinlikleri yine sabah saat 09.30 da yarışmalarla başlayarak, devam etti.

2. gün programına, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, ulusal ve uluslararası aşçılık konfederasyonu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

“Yöresel Yemek Yarışması” ile başlayıp, ardından “Handikap Bireysel Engelli Yarışması”, “ Grand Prix takım Yarışması Siyah Kutu” ve tekrar “Yöresel Yemek Yarışması” ile devam eden programda Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, saat 14.00’de yapılan “Yöresel Yemek Yarışması” kazananlarının madalyalarını taktı.  

17 Mart Pazar günü saat: 09.00’da “Lise Ekip” yarışması ile başlayacak olan “Bolu 5. Uluslararası Mutfak Günleri, “Üniversite Ekip”, “Minik Kategoriler”, “Restoran Tatlı Tabağı” ile devam edip, saat: 19.30’da yapılacak “Ödül Türeni” ile sona erecek. Haber: Fatma Marmara

 




Bu haber 932 defa okunmuştur.

YORUMLAR



Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri