18-03-2019 SİYASET

YEPAD’dan Bolu İmarethane Ustalarına Madalya

Bolu 5. “Uluslararası Mutfak Günleri’nin” 3. ve son gününde YEPAD ustaları unutmadı.

YEPAD’dan Bolu İmarethane Ustalarına Madalya

Geleneksel hale gelen Bolu 5. “Uluslararası Mutfak Günleri’nin” 3. ve son gününde Yeniçağa Profesyonel Aşçılar Derneği ( YEPAD) Başkan Yardımcısı Ceyda Özdemirli dernekleri adına Bolu Belediyesi İmarethane ve Sosyal Tesisinin usta açılarına ve basına madalya verdi.

“Hep Birlikte Böyle Güzel İşlere İmza Atıyoruz.”

Türk mutfağı ve Osmanlı Mutfağı branşında 15 yıldır gıda sektöründe restoran işletmeciliği yapan, 4 yıldır Yeniçağa Profesyonel Aşçılar Derneği’nin ( YEPAD) başkan yardımcısı görevinde bulunan Chef Ceyda Özdemirli konuşmasında; “ YEPAD olarak, Ulusal ve uluslararası pek çok etkinliklerde ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Bolu’ya bir yıl jüri olarak davet edildim. Ondan sonraki yıllarda dernek yönetiminde başkan yardımcılığı görevinde geldim. Halende aktif görevim devam etmekte. ‘Bolu Mutfak Günleri’nde’ hep birlikte böyle güzel işlere imza atıyoruz.” diye belirtti.

“Tabiatın Kalbi Bolu’muz, Aşçılar Diyarı Bolu’muz”

Özdemirli konuşmasını; “Bu etkinliklerimiz süresince Bolu Belediyesi İmarethanesinde görev yapan, Berat Karataş ustamıza, Durmuş Aksoy ustamıza ve diğer çalışan tüm ekibe çok teşekkür ediyoruz. Onların bizlere vermiş olduğu yemek hizmetinden ötürü teşekkür ediyoruz. Her şeyimize koşturdular, sabah kahvaltısı öğlen yemeği, akşam yemeği, hani bizleri bırakalım Bolu’da verdikleri hizmetlerden ötürü de çok kutluyorum kendilerini. Ayrıca Fatma Marmara Hanım yıllardır etkinliklerimizin bir parçası olarak, her zaman yanımızda oldu. Yaptığı haber ve çektiği fotoğraflarla etkinliğimize destek olup, ayrı bir güzellik kattığı için kendilerine ayrıca kendi adıma ve dernek yönetimim adına teşekkür ediyorum. Ne diyoruz? ‘Tabiatın Kalbi Bolu’muz, Aşçılar Diyarı Bolu’muz’ ve Bolu sizleri seviyoruz. İyi ki varsınız.”diyerek tamamladı.  

 

 

 

 


Bu haber 1230 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri