02-11-2015 DÜNYA

Yazar ve şairler Dietzenbach'ta buluşuyor

Frankfurt kenti yakınlarındaki Dietzenbach kasabasında 15 Kasım Pazar günü yazar ve şairlerin katılacağı Edebiyat Akşamı organize edildi

Yazar ve şairler Dietzenbach'ta buluşuyor

Almanya'nın Frankfurt kenti yakınlarındaki Dietzenbach kasabasında düzenlenen Edebiyat Akşamı'na Türkçe yazan yazar ve şairler davet edildi. Gazeteci Seyfi Alp tarafından organize edilen Edebiyat Akşamı 15 Kasım Pazar günü saat 15.00'de başlayacak. Etkinliğe aralarında tecrübeli gazeteci ve yazar Mehmet Canbolat'ın da bulunduğu çok sayıda kişi şimdiden katılacaklarını açıkladılar.

ŞAİRLERE DESTEK VERİLECEK

Almanya'da duygu ve düşüncelerini yazan büyük bir Türk kitle olduğunu belirten gazeteci Seyfi Alp, böyle bir edebiyat akşamından amaçlarının şair ve yazarlara destek vermek olduğunu söyledi. Aylık süreli yayın Vitrin ve Euro Gerçek dergileri yanında Radio Baba da etkinliğe medya sponsorluğu yapacak.

ÖNCEDEN BİLDİRİM ZORUNLU

Davetlilerin sınırlı tutulacağı etkinliğe katılmak için önceden bildirim yapılması zorunlu. Etkinliğin adresi şöyle:Bananas Lounge, Am stadtbrunnen 2, 63128-Dietzenbach, Almanya. Salonun telefonu:06074-8034095. Etkinlik için Facebook'ta Frankfurt Edebiyat Akşamı başlığıyla bir de sayfa açıldı. İletişim için:seyfi.alp@gmx.de veya 0163-1789974 numaralı telefonla da irtibat kurulabilir. DİETZENBACH.


Bu haber 2211 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER DÜNYA HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri