11-12-2019 EĞİTİM

Yazar Ayşe Gülten Kırıcı 2 Ayrı Fuarda Okurlarıyla Buluşacak

Göynüklü Eğitimci Yazar Ayşe Gülten Kırıcı, Eskişehir ve Adana Kitap Fuarlarında okurlarıyla bir araya gelecek.

Yazar Ayşe Gülten Kırıcı 2 Ayrı Fuarda Okurlarıyla Buluşacak

Birkaç yıldır yaşadığı Çin’in Şanghay kentinden kısa bir süre önce gelen Bolu Göynüklü Eğitimci Yazar Ayşe Gülten Kırıcı, 10-15 Aralık tarihleri arasında Eskişehir 2.TÜYAP Kitap Fuarında okurlarıyla buluşacak.

4-12 Ocak tarihleri arasında Adana Çukurova Kitap Fuarına 2.kez katılacak olan Yazar Ayşe Gülten Kırıcı, Eskişehir ve Adana’daki tüm okurlarını ve Bolulu hemşerilerini de bu kitap fuarlarına bekliyor.  

“Kar Taneleri”, “Minnoş”, “Kurdeleci Kız” isimli 9 yaş üzeri çocuk romanları, “Sevgi Çiçekleri” isimli minik okurları için şiir kitabı ve 15 yaş üzeri okurları için gerçek hayattan kurgulanmış, akıcı, yalın bir dille anlatılan öyküleri içeren “Sevgiyi Tohuma Yaz” isimli öykü kitaplarına da bu fuarlarda yer verecek olan Yazar Ayşe Gülten Kırıcı, hem kitaplarını imzalayıp hem de okurlarıyla bol bol sohbet edecek..

Eskişehir Kitap Fuarına ilk kez gitmenin heyecanını, Eskişehirli okuyucularla buluşacak olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Yazar Ayşe Gülten Kırıcı, Eskişehir 2.TÜYAP Kitap Fuarında kendisi gibi eğitimci yazar olan Şirin Karakaş Özbilen ile aynı standı paylaşacaklar. Haber: Fatma Marmara

 

 


Bu haber 1631 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri