28-06-2019 EĞİTİM

Viva Cuisine Proje Ortaklarına Belgeleri Verildi.

Viva Cuisine (Yaşasın Mutfak) Projesinin Bolu’da gerçekleşen 4. toplantısının 2. gününde proje toplantısı devam etti. Ardından proje ortaklarına ‘Ortak Mutfak Terimler Kitabı’ içinde yer alan yöresel ürünler sunuldu.

Viva Cuisine Proje Ortaklarına Belgeleri Verildi.

5 ortaklı Viva Cuisine (Yaşasın Mutfak) Projesinin koordinatör okulu Bolu İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen 4. toplantının 2. gününde de proje ortaklarıyla proje web sitesinin incelenmesi, faaliyetlerin değerlendirilmesi yapılırken, Online modül ile ilgili açıklama ve bilgilendirme içeren proje eğitim toplantısı devam etti.

Toplantı sonrası Bolu tanıtım turu kapsamında gerçekleşen Bolu çarşısı ve Gölcük gezisi ardından, proje ortaklarına Bolu İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde ‘Ortak Mutfak Terimler Kitabı’ içinde yer alan yöresel yemekler ikram edilip, katılım ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Bolu İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Vural katılım belgelerinin takdimi öncesi yaptığı konuşmasında; “Projemizin sonuna doğru yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Eğitim toplantımızda gerçekten çok başarılı geçti. Ben burada bütün takım arkadaşlarımıza, projenin bütün ortaklarına çok teşekkür ediyorum. Herkesin bu projede gerçekten çok büyük emeği var. Bir dişlinin bir çarkında bir problem olduğunda bu projede çok büyük sıkıntılar yaşayabilirdik. Ama çok şükür büyük bir sıkıntı yaşamadık.”diye belirtti.  

Konuşmanın ardından Müdür Ayhan Vural, proje katılım ortakları olan Bolu İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Tekvar Teknoloji Araştırma Bilgisayar Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi, PGTHVP "Sveti Sveti Kiril i Metodiy" (Bulgaristan), O.C.E.A.N (Organization Of Culture, Education And Advice In Networks) NGO (Yunanistan) ve Liceul Tehnologic Dimitrie Filipescu (Romanya) proje üyelerine katılım belgelerini takdim etti..

Gecenin sonunda proje ortağı ülkelerin ekip sözcüleri, takımları adına görüşlerini paylaştılar.

Yunanistan ekip sözcüsü Dimitra Skoufikatsidonioti; “Buradaki her şey çok güzel, doğal ortam, insanlar, yiyecekler hepsi çok güzel, çok beğendik. Burada olmaktan memnunuz.”diye ifade etti.  

Romanya ekip sözcüsü Lucica Stanculeanu; “Romanya takımı olarak geldik. Burada projemiz Viva Cuisine için bulunduk. Her şeyden çok memnun kaldık. Türk ekibimiz bize burada gayet güzel konaklamamız ve rahat etmemiz için elinden gelen her şeyi yaptı. Her şey için teşekkür ederiz.”diye ifade etti.

Bulgaristan ekibi adına konuşma yapan Nuray Hılmi ve Miglena Plamenova; “Böyle bir projede olduğumuz için çok mutluyuz. Misafirperverliği, güzel arkadaşlıkları bizleri çok mutlu etti. Proje çok güzeldi. Bu proje hakkında sadece çok güzel şeyler düşünüyoruz ve burada olmamız hakkında. Gerçekten her şey çok güzel, konaklamadan, karşılama, yiyecek içecek, proje çalışmaları hepsi çok güzeldi. Sıcak misafirperverliği için Türkiye, Bolu ekibine çok teşekkür ederiz. Kendimizi evimizde gibi hissettik.”diye ifade ettiler.  Haber: Fatma Marmara

 


Bu haber 1259 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri