19-01-2015 GÖYNÜK

Üsküdar Belediyesinden Göynük'e ziyaret

Göynük'ü kardeş Belediye olarak gören Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri, ve daire amirleri eşleri ile birlikte ilçemizi ziyaret ettiler

Üsküdar Belediyesinden Göynük'e ziyaret

Göynük Belediye Başkanı  Kemal Kazan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ve beraberindekileri makamında ağırladı. Ziyaret öncesinde Belediye Başkanı Kemal Kazan ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Hızır birbirlerine hediye takdiminde bulundular

. Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, Başkanımız Kemal Kazan görev süresi boyunca gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan proje ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi.


Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Başkanımız Kemal Kazan Üsküdar Belediye Başkan Hilmi Türkmen ve beraberindekilerle ilçemizin tarihi ve kültürel güzelliklerini birlikte gezdiler.

Akşemseddin Hz. Türbesi ve Gazi Süleyman Paşa Camiini ziyaret eden Üsküdar Belediye Başkan Hilmi Türkmen ve beraberindekiler ardından halkımız ve ilçe esnafı ile sohbet etti.
İlçe gezisinin ardından Başkanımız Kemal Kazan konuklarımıza Tarihi Çınar Altı Çay Bahçesinde ikramda bulundu. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getirirken ‘Üsküdar ve Göynük arasında süren kardeş belediye protokolünün devam edeceğini, bir Osmanlı Kenti olan Akşemseddin Diyarı Göynük’e gerekli yardım ve desteğin süreceğini belirtti.

Başkanımız Kemal Kazan’a bu güne dek gerçekleştirmiş olduğu projeler ve yapacağı çalışmalarda başarılar dilerken, Başkanımız Kemal Kazan Kardeş Belediyemiz olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve beraberindekileri ilçemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İki belediye arasında kardeşlik köprüsü kurulacağını belirten Başkanımız Üsküdar Belediyesi ile olan ilişkilerin gelecek dönemde daha güçlü hale geleceğini sözlerine ekledi. Ziyaretin ardından konuklarımız ilçemizden ayrıldı.


Editör: Mesut IŞIKAY Bu haber 2602 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÖYNÜK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri