05-12-2019 EĞİTİM

Sosyal Medya Etkileri ve Mobil Yaşam Semineri

Mengen’deki öğrencilere sosyal medya uzmanı Deniz UNAY tarafından "Sosyal Medya Etkileri ve Mobil Yaşam" konulu seminer verildi.

Sosyal Medya Etkileri ve Mobil Yaşam Semineri

 

Bolu’nun Mengen ilçesinde öğrenim görmekte olan 7, 8, 9 ve 10.sınıf öğrencilerine yönelik sosyal medya uzmanı Deniz UNAY tarafından 04.12.2019 Çarşamba günü okullarda "Sosyal Medya Etkileri ve Mobil Yaşam" konulu seminer verildi.

Sosyal Medya Uzmanlığı yapmakta olan Deniz UNAY, TV programlarında Sosyal medyada üzerine teknik analizler yaparak, konferanslarla da Sosyal medyanın toplum açısından zararlarını anlatmaktadır. Türkiye’de Sosyal medya alanındaki bilgi ve deneyimi ile TV programlarının bu konuda aranan uzmanlarından olup, Ülke TV’de Mustafa Yıldız ile Odak Noktası başta olmak üzere Tv24, Akit TV ve Beyaz TV’de birçok canlı yayına katılarak bilgi ve deneyimini aktarmıştır. İstanbul Başakşehir başta olmak üzere Anadolu’nun dört bir tarafında İlkokul, ortaöğretim ve Liselerde öğrencilere “Sosyal Medyanın ve Akıllı Cihazların Zararları” üzerine seminerler vermiştir ve vermeye devam etmektedir.

 


Bu haber 1068 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri