10-12-2019 KÜLTÜR_SANAT

“Sofrada Salaklar” Bolu’da Sahnelendi.

“Sofrada Salaklar” adlı 2 perdelik komedi oyunu Bolu’da sahnelendi.

“Sofrada Salaklar” Bolu’da Sahnelendi.

 

Seda Ülkü’nün yönettiği, Tiyatro Çift Taraflı Bant tarafından sahnelenen “Sofrada Salaklar” adlı 2 perdelik komedi oyunu, 09 Aralık 2019 Pazartesi saat: 20.00’de Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Gösteri salonunda sahne aldı.

Murad Bıçak, Nazımcan Kara, Harun Aydoğdu, Özlem Özgüney, Ömer Selçuk Aslan, Özgür Bayraktar, Gizem Uluca rol aldığı “Sofrada Salaklar” adlı oyun, 1998 Fransa yapımı bir komedi. Sanat koleksiyoncusu, haftalık olarak düzenlenen 'Salaklar Günü'nün daimi üyelerinden biridir. Haftada bir gerçekleşen etkinliğe, “salak” diye nitelendirdikleri misafirler getirip, bu insanlarla dalga geçip eğlenmek ön şarttır. Ancak işler tahmin ettiği gibi gitmez ve oyun birbirinden tuhaf tesadüflerle devam ederken acaba gerçekte hangimiz salak sorusunu kendilerine sordurur.

Yönetmen seda Ülkü oyun sonrası bilgi paylaşımında; “Tiyatro Çift Taraflı Bant olarak 2,5-3 yıldır Bolu’da oyunlarımız oluyor. Bu ekibin ilk oyunuydu. Güzel bir komedi oyunu oldu. Biraz heyecan vardı ama güzel bir oyun oldu. İnşallah bundan sonraki oyunlarımızda da başarılı oluruz. Bolu’da güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Yerel tiyatronun gerçekten hep söylüyorum, desteğe ihtiyacı var. Çünkü ünlülerin tiyatrosuna zaten herkes gidiyor, bizde kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bizi destekleyen tüm seyircimize de teşekkür ediyoruz. Bizleri izlemeye gelsinler ve her zaman söylediğim gibi sloganımız; ‘Tiyatro iyidir ve iyileştirir.’ 2. dönem yine oyunlarımız olacak. Bu ‘Sofrada Salaklar’ adlı oyunumuz tekrar oynanacak.”diye belirtti. Haber: Fatma Marmara    

 


Bu haber 1448 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri