06-11-2019 SAĞLIK

Semra Baykır’dan BAİBÜ Hastanesine Teşekkür

Bolu İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Semra Baykır, babası Emin Baykır’ı tedavi eden Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık ekibine teşekkür etti.

Semra Baykır’dan BAİBÜ Hastanesine Teşekkür

 

Bolu İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Semra Baykır yaptığı açıklamada; “Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Bolu Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde babam Emin Baykır’ın sağlığına kavuşmasını sağlayan, ilgi ve alakalarından dolayı Prof.Dr. Tuncer TUĞ’a, Prof.Dr. HacıaliKILIÇGÜN’e, Asistan Dr. Emre BACAKSIZ’a, Acil Uzman Dr. Halil YENCİLEK’e, Uzman Dr. Ali CENGİZ’e, fizik tedavi bölümü doktorlarına, acil ve göğüs hastalıkları servisindeki tüm doktor, hemşire ve hastabakıcılara çok çok teşekkür ediyorum..

Nefes alma ve konuşmakta zorluk çekerek, yürüyemeyecek bir durumda 22 Ekim 2019 tarihinde babamı acil servise yatırdık. Acil servisteki doktorların titiz ve özverili müdahaleleri ile her iki akciğerinin pıhtı atmış olduğunu tespit etmeleri sonucu, göğüs hastalıkları servisine yatırılmıştır. 15 gün sürecince tedavi gördüğü bölümde doktor ve hemşirelerin ilgi ve alakasıyla moralmen de düzelen babam, bu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etmiştir. 05 Kasım 2019 tarihinde düzelme kaydederek taburcu olmuştur. Kontrolleri devam edecektir. Hastanenin temizliği, düzenli ve titiz çalışan bir ekibe sahip olması ve doktorundan hastabakıcısına kadar güler yüzle hizmet veriyor olması bizleri ziyadesiyle memnun etmiş olup, tüm çalışanlarına müteşekkiriz. İyi ki varlar.”diye ifade etti.

 


Bu haber 1716 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri