21-04-2019 EĞİTİM

Öğretmenlere Sınıf Yönetimi Semineri

Bolu Mengen’de Doç. Dr. Bahri Aydın tarafından öğretmenlere ‘Sınıf Yönetim’ semineri verildi.

Öğretmenlere Sınıf Yönetimi Semineri

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Doçent Doktor Bahri Aydın tarafından, 19 Nisan 2019 Cuma Günü, Mengen Anadolu İmam-Hatip Lisesinde, ilçe ortaöğretim kurumlarında görev yapan öğretmenlere yönelik ‘Sınıf Yönetim’ semineri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci, seminerin ardından yaptığı açıklamada; “Dünyadaki ve ülkemizdeki değişim hızına ve bu hıza ayak uydurabilecek insan gücü yetiştirmek zorunda olan eğitim sistemimizin başarısı, geleceğimizin mimarı olan saygı değer öğretmenlerimizin azmine bağlıdır. Nitelikli insan gücünün yetiştirildiği yer, sistemin en önemli temel yapı taşı olan okul ve sınıftır. Bu sebeple, etkili bir okul ve sınıf yönetiminin var olması gerekliliği, karşımıza kaçınılmaz olarak çıkmaktadır. Bu sebeplerden dolayı, bugün seminerde öğretmenlerimizle beraber, sınıf yönetimi konusunda fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.

Seminer sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Doçent Doktor Bahri Aydın’a teşekkür etti.

 


Bu haber 1981 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri