22-11-2019 KÜLTÜR_SANAT

Nermin Kaçar ‘Bilinmezin Peşinde’ Kitabını İmzaladı

Yazar Nermin Güday Kaçar’ın, ‘Bilinmezin Peşinde’ adlı 2.kitabının imza günü gerçekleşti.

Nermin Kaçar ‘Bilinmezin Peşinde’ Kitabını İmzaladı

Bolu Takip gazetesi köşe yazarlarından Bolulu Yazar Nermin Güday Kaçar Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği binası, Nilüfer BOFSAD Sanat Cafe Restaurantta “Bilinmezin Peşinde” adlı yeni çıkan kitabının imza gününü gerçekleştirdi.

21 Kasım 2019 Perşembe günü saat 18.30 da “Bilinmezin Peşinde” adlı 2. Kitabının imza gününü gerçekleştiren Yazar Nermin Güday Kaçar’ın ilk kitabı ise "Hüzün Dalgaları" isimli eseridir.

“Kardeşler Arasındaki Sıkıntıları Dile Getirdim.”

Yazar Nermin Güday Kaçar bilgi paylaşımında; “İlk kitabım ‘Hüzün Dalgaları’ isimli öykü kitabıydı. Bu benim 2. kitabım. ‘Bilinmezin Peşinde’ adlı Türk edebiyatı, 141 sayfa ve yaklaşık 1 senelik bir çalışmanın sonucunda yazmış olduğum bir roman. Aile ilişkilerini anlatıyor. Biz konakta başlayan bir öykü ve orada da son buluyor. Daha devamı gelecek tabi bunun serinin 2.kitabı olarak çünkü olaylar tamamen ortaya çıkmamıştı. Ben bu romanımda, onun dışında yüreğe dokunan hikâyeler, bilinmezlikler var içinde. Etki alanım orta yaş ve tamamen kurgu. Genelde anne, baba öldükten sonra kardeşler dağılıyor. Onu ele almak istedim. Anne, baba sağken ilişkiler farklı oluyor, öldükten sonra daha farklı oluyor. Bu kitabımda babanın ve kızın hayatını işledim. Bir sonraki kitabımda da diğer kardeşleri de dahil edeceğim.”diye ifade etti. Haber: Fatma Marmara      

    


Bu haber 1285 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KÜLTÜR_SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri