25-11-2019 EĞİTİM

Mengen’de Öğretmenler Günü Kutlandı

Mengen’de “Öğretmenler Günü” 2 günü kapsayan programlarla kutlandı.

Mengen’de Öğretmenler Günü Kutlandı

Bolu- Mengen’de “Öğretmenler Günü” 24 Kasım 2019 Pazar günü saat: 09.45'te  Hükümet Konağı Tören Alanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunulması ile başladı.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimiz ile ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşu’nda bulunulması ve İstiklal Marş’ımızın okunmasının ardından buradaki kutlama programı sona erdi.

Ardından “Öğretmenler Günü” programı, 25 Kasım 2019 Pazartesi günü saat: 14.00’ de Mengen Aşçılar ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonunda devam etti.

Buradaki kutlama programına; İlçe Kaymakamı Betül Büyükkılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci. Mengen Cumhuriyet Başsavcısı Coşkun Deniz, Cumhuriyet Savcısı Ceren Esin, Hakim Erhan Kalkan, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimiz ile ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşu’nda bulunulması, İstiklal Marş’ımızın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ile devam etti.

Fotoğraf ve video sunumu, okul öğrencileri tarafından hazırlanan skeç, şiirlerin okunması, oratoryo gösterisi sonrasında, çeşitli branşlarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildikten sonra program sona erdi.

 


Bu haber 1276 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri