26-04-2019 SAĞLIK

İÇ KONTROL ÇALIŞTAYI İÇİN BOLU

Sağlık Bakanlığı “Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi Ve Desteklenmesi Projesi” kapsamında düzenlenen “İç Kontrol Çalıştayı” için 14 il Bolu’da bir araya geldi.

İÇ KONTROL ÇALIŞTAYI İÇİN BOLU

 

 Sağlık Bakanlığı “Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi Ve Desteklenmesi Projesi” kapsamında 14 İl Sağlık Müdürlüklerinin katılımıyla düzenlenen “İç Kontrol Çalıştayı” için yetkililer Bolu’yu seçti.

 Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen “Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi Ve Desteklenmesi Projesi” kapsamında  il bazlı süreçleri yerinde incelemek, iç kontrol çalışmalarını yerinde incelemek ve teknik destek vermek üzere düzenlenen; Bolu, Ankara, Kırıkkale, Çorum, Amasya, Samsun, Eskişehir, Çankırı, Düzce, Karabük, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Sinop illerinin Destek Hizmetleri Başkanları, Başkan Yardımcıları  ve İç Kontrol Birimi çalışanlarının katıldığı çalıştayda açılış konuşmasını İç Kontrol Dairesi Başkanı Sayın Abdullah Yusuf Uğuz yaptı.

 Bolu İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Salih Ayan’ın da katıldığı programda, Bolu İl Sağlık Müdür Vekili (Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı) Uzm. Dr. Süleyman Özsarı yaptığı konuşmada; “Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi Ve Desteklenmesi Projesi    kapsamında düzenlenen ve 3 gün sürecek olan çalıştay için Bolu ilinin belirlenmiş olmasından duyduğumuz gururu ifade etmek isterim.” dedi.

 


Bu haber 1336 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri