03-02-2015 GÖYNÜK

Göynüklü Yazar Ulusal Basında...

Sitemiz ve Boluexpress gazetesi Göynük'lü yazar Fatma Marmara Bolu Express ve sitemizde yazdığı güncel yazıları ile Ulusal basında dikkatini çekti.

Göynüklü Yazar Ulusal Basında...

Fatma Marmara’nın Bolu Express’te yayınlanan özel haber ve röportajlarıyla ulusal basının dikkatlerini üzerine çekti. Marmara geçtiğimiz haftalarda hazırladığı, “Üç kıta bir maraton”, “O gece Bolu çocuklar gibi şendi” ve “Onlar tarımsal üretimin kalbi” başlıklı haber ve röportajları Bolu Express’te okuyucularla buluşmasının ardından ulusal basın aracılığıyla da ülke genelinde gazete okuyucularıyla buluştu. Milli Gazete, Fatma Marmara’nın bu üç ayrı özel çalışmasını gazete sayfalarına taşıdı.

Marmara yayınlarında, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Dağcılık ve Kaya Tırmanışı Topluluğu’nun (İBUDAK) proje çalışmalarının ayrıntılarını “Üç Kıta Bir Maraton” başlığıyla okuyuculara ulaştırırken, Bolu’nun eşsiz bir güzelliğe bürünmesini sağlayan kar yağışlarında gerçekleştirilen sokak etkinliklerini ise “O gece Bolu çocuklar gibi şendi” başlıklı haberiyle okuyucularla buluşturdu. Marmara tarım işçilerini konu edindiği son yayınında ise, “Onlar tarımsal üretimin kalbi” başlığıyla okuyucularla buluştu.

Marmara’nın ulusal basına taşınan bu haber ve röportajlarının ayrıntılarını www.herseygoynukicin.com,Sultan Magazine,,TURKLERIN SESI , Milli Gazete ve Bolu Express Gazetesi sanal ortamdaki arşivlerinde bulabilirsiniz.


Kaynak: www.turklerinsesi.com Bu haber 2477 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÖYNÜK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri