02-07-2019 GÖYNÜK

Göynük Belediyespor Turnuvada 3. Oldu

Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya turnuvadan 3. olarak eve dönen sporcuları tebrik ederek, başarılarının katlanarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Göynük Belediyespor Turnuvada 3. Oldu

Bolu Göynük Belediyespor sporcuları Kırşehir Neşet Ertaş İller Arası Wushu Sanda müsabakaları turnuvasına katılarak 3. oldu.

Göynük Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Kırşehir Neşet Ertaş İller Arası Wushu Sanda müsabakalarında turnuvaya katılan, İller ve kulüpler arasında 3. olarak bizleri bir kez daha gururlandıran Göynük Belediyespor sporcularımız ve antrenörleri Bolu Wushu İl Temsilcisi Tahsin Paça Başkanımız Ahmet Çankaya’yı makamında ziyaret etti. Başkanımız Ahmet Çankaya sporcularımızı ve antrenörleri Tahsin Paça hocamızı tek tek tebrik ederken katıldıkları her turnuvada güzel derecelerle dönen Göynük Belediyespor Wushu takımı sporcularımızın başarılarının katlanarak devam etmesi temennisinde bulundu. 20 Temmuz tarihinde Çankırı ilinde düzenlenecek olan 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler İller Arası Şampiyonasına katılacak olan sporcularımıza şampiyonada  başarılar dilerken Göyük Belediyesi olarak spora ve sporcularımıza olan desteğin devam edeceğini belirtti.”


Bu haber 1593 defa okunmuştur.

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÖYNÜK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın
Henüz anket oluşturulmamış.
Namaz Vakitleri